A 23 éves színésznő bevallotta, hogy már kezdik idegesíteni őt a gyerekesen viselkedő rajongói.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens szeretné, ha a rajongói felnőnének
2012. május 10. 10:39
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szerintem is gyerekes amit a rajongók művelnek,nem csak Nessa rajongói de minden más híresség rajongói is.
Számomra az is elég szánalmas mikor egy premieren látják a kedvencüket és elkezdenek sikítozni,meg sírni.
Pont mintha Istent látnák.Ez nagyon szánalmas.Ők is csak emberek nem kell tőlük elájulni,meg mit követik?
Ha akarnak tőle valamit menjenek oda hozzá,mindig szívesen ad autogrammot,és készít képet a rajongóival,ahogy a legtöbb híresség is.Felesleges így viselkedni.
Amúgy meg fekete haja van nem barna,csak úgy mondom,de nem kötözködésből.
Plusz mivel a szőke haj csak paróka volt bármikor levehette.
Számomra az is elég szánalmas mikor egy premieren látják a kedvencüket és elkezdenek sikítozni,meg sírni.
Amúgy meg fekete haja van nem barna,csak úgy mondom,de nem kötözködésből.
2012. május 10. 11:13
Megértem, hogy zavarja az ahogyan a rajongói viselkednek. Tényleg elég gyerekes ,hogy követik és bújkálnak előre. Ha szeretnének vele beszélni, akkor menjenek oda hozzá és kérjenek tőle autogrammot vagy pedig fotót. Szerintem a fekete/barna haj sokkal jobban áll neki, mint a szőke.
2012. május 10. 11:15
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
SmileyZ:egyetértek! Azért tényleg túlzás, ha elkezdik követni, simán kérhetnének tőle autogrammot, képet...o.O
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. május 10. 11:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ha ennyire zavarja, akkor nem úgy kellett volna építenie a karrierjét, mint ahogy tette, mert nem hiszem, annyira hülye volt, hogy nem gondolta, hogy ha egy olyan filmmel válik híressé, mint amivel tette, akkor nem 30 éves felnőtt üzletember rajongói lesznek. De szerintem még most sem lenne késő, most is alakíthatná úgy, mert az a korosztály, aki legfőképpen rajong érte elég ingatag, úgyhogy meg lehetne oldani, hogy hamarabb lecsengjen ez a hype körülötte (de ha semmit nem tesz, akkor is vége lesz nemsoká, higgye el
). Csak azt mondjuk nem azzal kéne megoldani, hogy úgy akarja, hogy komolyan vegyék, hogy ilyen fake vadulós filmekben játszik, ugyanis attól, mert egy film vagy karakter nem szerény kislány, még nem feltétlen komoly, felnőtt. De gondolom azért a pénz, a "mindenkiimád" életérzés, a világsztárság meg a többi azért túl jól jön ahoz, hogy visszavonuljon, vagy csak simán más jellegű dolgokhoz fogjon (nem úgy értem, hogy ne színészet).
2012. május 10. 11:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.10. 11:17)
Ha ennyire zavarja, akkor nem úgy kellett volna építenie a karrierjét, mint ahogy tette, mert nem hiszem, annyira hülye volt, hogy nem gondolta, hogy ha egy olyan filmmel válik híressé, mint amivel tette, akkor nem 30 éves felnőtt üzletember rajongói lesznek. De szerintem még most sem lenne késő, most is alakíthatná úgy, mert az a korosztály, aki legfőképpen rajong érte elég ingatag, úgyhogy meg lehetne oldani, hogy hamarabb lecsengjen ez a hype körülötte (de ha semmit nem tesz, akkor is vége lesz nemsoká, higgye el
). Csak azt mondjuk nem azzal kéne megoldani, hogy úgy akarja, hogy komolyan vegyék, hogy ilyen fake vadulós filmekben játszik, ugyanis attól, mert egy film vagy karakter nem szerény kislány, még nem feltétlen komoly, felnőtt. De gondolom azért a pénz, a "mindenkiimád" életérzés, a világsztárság meg a többi azért túl jól jön ahoz, hogy visszavonuljon, vagy csak simán más jellegű dolgokhoz fogjon (nem úgy értem, hogy ne színészet).
Az első mondatoddal csak az a baj,hogy sajnos nem csak a fiatal rajongók viselkednek néha hülyén hanem az idősebbek is.
A másik mondatoddal amit kiemeltem viszont teljesen egyet értek.Ez a film mindent fog bizonyítani,csak azt nem hogy érett,felnőtt nő.
2012. május 10. 12:08
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
"már kezdik idegesíteni őt a gyerekesen viselkedő rajongói"
Akkor nem idegesítette mikor nekik köszönhetően hírnevet szerzett?
Akkor nem idegesítette mikor nekik köszönhetően hírnevet szerzett?
Black Hearth2
2012. május 10. 12:28
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2012.05.10. 11:55)
Az első mondatoddal csak az a baj,hogy sajnos nem csak a fiatal rajongók viselkednek néha hülyén hanem az idősebbek is.
Amit már végképp nevetségesnek tartok.Nem csak az ő rajongóira gondolok,bármelyik más hírességnél is előfordulhat,hogy egy idősebb rajongója még hülyébb mint mondjuk egy 12 éves.Pl: 2009-ben Zalakaroson volt Zséda koncert.Egy max 15 éves lány szépen oda sétált hozzá,készített vele képet,míg volt egy másik csaj az kb 27 lehetett - nem tudhatom pontosan - átrohant a tömegen mint valami örült,kiabált folyamatosan,úgy viselkedett mint egy bolond.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem feltétlen a fiatal rajongók viselkednek mindig gyerekesen.
A másik mondatoddal amit kiemeltem viszont teljesen egyet értek.Ez a film mindent fog bizonyítani,csak azt nem hogy érett,felnőtt nő.
Ki mondta, hogy csak a fiatal rajongók viselkedhetnek hülyén? Csak gondolj bele, a HSM által kik ismerték és szerették meg elsősorban? A gyerekek. És igen, vannak felnőttek között is bolondok, mint ahogy gyerekek között is normálisak, de átlagban nézve kiknél van több esély arra, hogy kitépkedik a haját, követik, aztán elbújnak előle? Szerintem nem a felnőtteknél. Kivételek mindkét csoportban vannak, mint mindenhol, de én a többségről beszéltem.
SmileyZ
2012. május 10. 12:31
|
|
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.10. 12:28)
Ki mondta, hogy csak a fiatal rajongók viselkedhetnek hülyén? Csak gondolj bele, a HSM által kik ismerték és szerették meg elsősorban? A gyerekek. És igen, vannak felnőttek között is bolondok, mint ahogy gyerekek között is normálisak, de átlagban nézve kiknél van több esély arra, hogy kitépkedik a haját, követik, aztán elbújnak előle? Szerintem nem a felnőtteknél. Kivételek mindkét csoportban vannak, mint mindenhol, de én a többségről beszéltem.
Megértelek én.Nem is kötözködni akartam.
A lényeg,hogy nevetséges amit sokan csinálnak,és akkor is ezt mondanám,ha nem az egyik kedvencemről lenne szó.
janet7
2012. május 10. 13:05
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én teljesen egyetértek Vanessával. A szőke hajis jól áll neki, de a barna jobban.
2012. május 10. 13:40
Majd ha nem lesz rajongója az lesz a baj... nem tudom miért kell bántani a rajongóit... :/ Amúgy meg örülök h nem marad szőke , mert nem állt jól neki , jobb a természetesség !
2012. május 10. 13:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sajnálom,hogy vannak olyan rajongói akik úgy viselkednek mint a 7 évesek..... én biztos,hogy nem csinálnék olyant,hogy követném utána meg valahova elbújnék.... ez tényleg gyerekes viselkedés....
2012. május 10. 13:57
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
megértem hogy már nem szeretné ha gyerekként kezelnék
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.