Starity

Vanessa Hudgens szeretné, ha a rajongói felnőnének

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 10. 10:28 #1
mayaa.
mayaa.
optimistic.™

StátuszMosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2178
Csatolások: 1309
Azonosító: 160044
A 23 éves színésznő bevallotta, hogy már kezdik idegesíteni őt a gyerekesen viselkedő rajongói.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Kiyla
2012. május 10. 10:33 #2
Barbiee95
Barbiee95
visszatérő vendég

Státusz:)))
Hozzászólás: 326
Csatolások: 0
Azonosító: 151849
Hát ha a rajongói a HSM-ben ismerték meg, akkor nem hiszem hogy 15 évestől idősebbek...ezvan, fogadja el.
2012. május 10. 10:39 #3
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Szerintem is gyerekes amit a rajongók művelnek,nem csak Nessa rajongói de minden más híresség rajongói is. blush.gif
Számomra az is elég szánalmas mikor egy premieren látják a kedvencüket és elkezdenek sikítozni,meg sírni. blink.gif Pont mintha Istent látnák.Ez nagyon szánalmas.Ők is csak emberek nem kell tőlük elájulni,meg mit követik? blink.gif Ha akarnak tőle valamit menjenek oda hozzá,mindig szívesen ad autogrammot,és készít képet a rajongóival,ahogy a legtöbb híresség is.Felesleges így viselkedni.
Amúgy meg fekete haja van nem barna,csak úgy mondom,de nem kötözködésből. wink.gif Plusz mivel a szőke haj csak paróka volt bármikor levehette. rolleyes.gif
2012. május 10. 11:13 #4
- törölt felhasználó -    
Megértem, hogy zavarja az ahogyan a rajongói viselkednek. Tényleg elég gyerekes ,hogy követik és bújkálnak előre. Ha szeretnének vele beszélni, akkor menjenek oda hozzá és kérjenek tőle autogrammot vagy pedig fotót. Szerintem a fekete/barna haj sokkal jobban áll neki, mint a szőke.
2012. május 10. 11:15 #5
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
SmileyZ:egyetértek! Azért tényleg túlzás, ha elkezdik követni, simán kérhetnének tőle autogrammot, képet...o.O
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. május 10. 11:17 #6
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ha ennyire zavarja, akkor nem úgy kellett volna építenie a karrierjét, mint ahogy tette, mert nem hiszem, annyira hülye volt, hogy nem gondolta, hogy ha egy olyan filmmel válik híressé, mint amivel tette, akkor nem 30 éves felnőtt üzletember rajongói lesznek. De szerintem még most sem lenne késő, most is alakíthatná úgy, mert az a korosztály, aki legfőképpen rajong érte elég ingatag, úgyhogy meg lehetne oldani, hogy hamarabb lecsengjen ez a hype körülötte (de ha semmit nem tesz, akkor is vége lesz nemsoká, higgye el rohog.gif ). Csak azt mondjuk nem azzal kéne megoldani, hogy úgy akarja, hogy komolyan vegyék, hogy ilyen fake vadulós filmekben játszik, ugyanis attól, mert egy film vagy karakter nem szerény kislány, még nem feltétlen komoly, felnőtt. De gondolom azért a pénz, a "mindenkiimád" életérzés, a világsztárság meg a többi azért túl jól jön ahoz, hogy visszavonuljon, vagy csak simán más jellegű dolgokhoz fogjon (nem úgy értem, hogy ne színészet).
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, House Of Wax, Pöttömke, An_d_a, Noirette, Black Hearth2
2012. május 10. 11:42 #7
demi98
demi98
visszatérő vendég

StátuszDeMi LoVaTo ღ
Hozzászólás: 432
Csatolások: 144
Azonosító: 157426
amit a rajongoi csinalnak az teleng gyerekes ha akarnak valamit menyenek oda es a barna haj joban all neki mint a szoke
2012. május 10. 11:55 #8
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Idézet (janet7 @ 2012.05.10. 11:17)
Ha ennyire zavarja, akkor nem úgy kellett volna építenie a karrierjét, mint ahogy tette, mert nem hiszem, annyira hülye volt, hogy nem gondolta, hogy ha egy olyan filmmel válik híressé, mint amivel tette, akkor nem 30 éves felnőtt üzletember rajongói lesznek. De szerintem még most sem lenne késő, most is alakíthatná úgy, mert az a korosztály, aki legfőképpen rajong érte elég ingatag, úgyhogy meg lehetne oldani, hogy hamarabb lecsengjen ez a hype körülötte (de ha semmit nem tesz, akkor is vége lesz nemsoká, higgye el rohog.gif ). Csak azt mondjuk nem azzal kéne megoldani, hogy úgy akarja, hogy komolyan vegyék, hogy ilyen fake vadulós filmekben játszik, ugyanis attól, mert egy film vagy karakter nem szerény kislány, még nem feltétlen komoly, felnőtt. De gondolom azért a pénz, a "mindenkiimád" életérzés, a világsztárság meg a többi azért túl jól jön ahoz, hogy visszavonuljon, vagy csak simán más jellegű dolgokhoz fogjon (nem úgy értem, hogy ne színészet).

Az első mondatoddal csak az a baj,hogy sajnos nem csak a fiatal rajongók viselkednek néha hülyén hanem az idősebbek is. blink.gif Amit már végképp nevetségesnek tartok.Nem csak az ő rajongóira gondolok,bármelyik más hírességnél is előfordulhat,hogy egy idősebb rajongója még hülyébb mint mondjuk egy 12 éves.Pl: 2009-ben Zalakaroson volt Zséda koncert.Egy max 15 éves lány szépen oda sétált hozzá,készített vele képet,míg volt egy másik csaj az kb 27 lehetett - nem tudhatom pontosan - átrohant a tömegen mint valami örült,kiabált folyamatosan,úgy viselkedett mint egy bolond. blink.gif Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem feltétlen a fiatal rajongók viselkednek mindig gyerekesen.
A másik mondatoddal amit kiemeltem viszont teljesen egyet értek.Ez a film mindent fog bizonyítani,csak azt nem hogy érett,felnőtt nő. blush.gif
2012. május 10. 12:08 #9
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
"már kezdik idegesíteni őt a gyerekesen viselkedő rajongói"

Akkor nem idegesítette mikor nekik köszönhetően hírnevet szerzett? pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. május 10. 12:28 #10
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (SmileyZ @ 2012.05.10. 11:55)
Az első mondatoddal csak az a baj,hogy sajnos nem csak a fiatal rajongók viselkednek néha hülyén hanem az idősebbek is. blink.gif Amit már végképp nevetségesnek tartok.Nem csak az ő rajongóira gondolok,bármelyik más hírességnél is előfordulhat,hogy egy idősebb rajongója még hülyébb mint mondjuk egy 12 éves.Pl: 2009-ben Zalakaroson volt Zséda koncert.Egy max 15 éves lány szépen oda sétált hozzá,készített vele képet,míg volt egy másik csaj az kb 27 lehetett - nem tudhatom pontosan - átrohant a tömegen mint valami örült,kiabált folyamatosan,úgy viselkedett mint egy bolond. blink.gif Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem feltétlen a fiatal rajongók viselkednek mindig gyerekesen.
A másik mondatoddal amit kiemeltem viszont teljesen egyet értek.Ez a film mindent fog bizonyítani,csak azt nem hogy érett,felnőtt nő. blush.gif

Ki mondta, hogy csak a fiatal rajongók viselkedhetnek hülyén? Csak gondolj bele, a HSM által kik ismerték és szerették meg elsősorban? A gyerekek. És igen, vannak felnőttek között is bolondok, mint ahogy gyerekek között is normálisak, de átlagban nézve kiknél van több esély arra, hogy kitépkedik a haját, követik, aztán elbújnak előle? Szerintem nem a felnőtteknél. Kivételek mindkét csoportban vannak, mint mindenhol, de én a többségről beszéltem.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. május 10. 12:31 #11
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (janet7 @ 2012.05.10. 12:28)
Ki mondta, hogy csak a fiatal rajongók viselkedhetnek hülyén? Csak gondolj bele, a HSM által kik ismerték és szerették meg elsősorban? A gyerekek. És igen, vannak felnőttek között is bolondok, mint ahogy gyerekek között is normálisak, de átlagban nézve kiknél van több esély arra, hogy kitépkedik a haját, követik, aztán elbújnak előle? Szerintem nem a felnőtteknél. Kivételek mindkét csoportban vannak, mint mindenhol, de én a többségről beszéltem.

Megértelek én.Nem is kötözködni akartam. wink.gif
A lényeg,hogy nevetséges amit sokan csinálnak,és akkor is ezt mondanám,ha nem az egyik kedvencemről lenne szó. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. május 10. 12:57 #12
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Hát végülis az oké, inkább örülne, hogy így szeretik..
2012. május 10. 13:05 #13
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Én teljesen egyetértek Vanessával. A szőke hajis jól áll neki, de a barna jobban. smileeee.gif
2012. május 10. 13:25 #14
Fannsell
Fannsell
~ But first, let me take a Sεℓƒiε

Státusz~ Never give up on your dreams
Hozzászólás: 943
Csatolások: 0
Azonosító: 172707
Én is teljesen egyetértek vele smileeee.gif
2012. május 10. 13:32 #15
Viviiiii
Viviiiii
Hozzászólás: 799
Csatolások: 4188
Azonosító: 151913
Egyett ertek Corby-val
2012. május 10. 13:40 #16
- törölt felhasználó -    
Majd ha nem lesz rajongója az lesz a baj... nem tudom miért kell bántani a rajongóit... :/ Amúgy meg örülök h nem marad szőke , mert nem állt jól neki , jobb a természetesség ! wink.gif
2012. május 10. 13:41 #17
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Idézet
Vanessa Hudgens szeretné, ha a rajongói felnőnének
Sajnálom, de ha a rajongóid felnőnek, te nem lennél sztár... pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Noirette, Black Hearth2
2012. május 10. 13:55 #18
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Sajnálom,hogy vannak olyan rajongói akik úgy viselkednek mint a 7 évesek..... én biztos,hogy nem csinálnék olyant,hogy követném utána meg valahova elbújnék.... ez tényleg gyerekes viselkedés....
2012. május 10. 13:57 #19
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
megértem hogy már nem szeretné ha gyerekként kezelnék
2012. május 10. 13:59 #20
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
másnak is vannak gyerekes rajongói, szval vannak azok vegyesen, az egy dolog:p de mit tud ellene tenni?
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok