A klipet ma töltötték fel Mary hivatalos oldalára. A dal a tizedik stúdióalbumán kapott helyet, amely tavaly novemberben került a boltok polcaira.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Mary J. Blige legújabb klipje
2012. május 10. 11:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mivan, ki meri ezt gyengének titulálni?
Neki nincs rossz száma, és imádom, hogy ha gyors dalról van szó, tőle akkor sem egy tuctuc partisz.rságra lehet számítani. Iszonyatosan jól állnak neki a gyors dalok is (mondjuk én a lassúakat preferálom, mint szinte mindenkitől) és isteni ez a dal, szóval egyáltalán nem gond, hogy ebből lett klip. De a lemezről bármiből lehetne, mert egy rossz dal nincs rajta, mindegyik megérdemelné, hogy kislemez legyen. Szinte hihetetlen, hogy a mai világban egy fekete nő csinálhat úgy gyors dalt, hogy ne egy kupac szemét legyen a vége.
Itt jön ki az igazi tehetség, akinek ilyen dalban is hallani lehet azt az elképesztő erőt a hangjában, neki lehet. Mondjuk Clown Ross-t inkább kihagytam volna (csak úgy mint dréket a Mr. Wrong-ból), vagy valami tehetségesebbet raktam volna a helyére, de nem ront sokat a dalon, mert Mary túl jó.
A klipben nincs semmi különös, de valahogy olyan elegáns az is, nem mondom, hogy nem láttam már hasonlót, de nagyon más, mint általában a mai gyors dalok r.bancos, bóvli klipjei, mondanom sem kell. De a klip lehetne atombéna is, amíg a dal ilyen jó.
Neki nincs rossz száma, és imádom, hogy ha gyors dalról van szó, tőle akkor sem egy tuctuc partisz.rságra lehet számítani. Iszonyatosan jól állnak neki a gyors dalok is (mondjuk én a lassúakat preferálom, mint szinte mindenkitől) és isteni ez a dal, szóval egyáltalán nem gond, hogy ebből lett klip. De a lemezről bármiből lehetne, mert egy rossz dal nincs rajta, mindegyik megérdemelné, hogy kislemez legyen. Szinte hihetetlen, hogy a mai világban egy fekete nő csinálhat úgy gyors dalt, hogy ne egy kupac szemét legyen a vége.
2012. május 10. 13:09
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De jó lett. Tetszik a szám meg a klip is.
2012. május 10. 14:30
Szerintem jó lett, nagyon szép, erőteljes hangja van
2012. május 10. 19:45
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Tetszik!!!Elképesztően bírom Mary hangját olyan jellegzetes feka hangja van!!!
Jó lett
2012. május 11. 21:43
tipikus Colin Tilley kisfilm, nekem speciel bejön. tisztelem Maryt, tett már le annyit az asztalra hogy megérdemelje a csillogást. it's time to shine :]
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: