A klipet ma töltötték fel Mary hivatalos oldalára. A dal a tizedik stúdióalbumán kapott helyet, amely tavaly novemberben került a boltok polcaira.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Mary J. Blige legújabb klipje
2012. május 10. 11:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mivan, ki meri ezt gyengének titulálni?
Neki nincs rossz száma, és imádom, hogy ha gyors dalról van szó, tőle akkor sem egy tuctuc partisz.rságra lehet számítani. Iszonyatosan jól állnak neki a gyors dalok is (mondjuk én a lassúakat preferálom, mint szinte mindenkitől) és isteni ez a dal, szóval egyáltalán nem gond, hogy ebből lett klip. De a lemezről bármiből lehetne, mert egy rossz dal nincs rajta, mindegyik megérdemelné, hogy kislemez legyen. Szinte hihetetlen, hogy a mai világban egy fekete nő csinálhat úgy gyors dalt, hogy ne egy kupac szemét legyen a vége.
Itt jön ki az igazi tehetség, akinek ilyen dalban is hallani lehet azt az elképesztő erőt a hangjában, neki lehet. Mondjuk Clown Ross-t inkább kihagytam volna (csak úgy mint dréket a Mr. Wrong-ból), vagy valami tehetségesebbet raktam volna a helyére, de nem ront sokat a dalon, mert Mary túl jó.
A klipben nincs semmi különös, de valahogy olyan elegáns az is, nem mondom, hogy nem láttam már hasonlót, de nagyon más, mint általában a mai gyors dalok r.bancos, bóvli klipjei, mondanom sem kell. De a klip lehetne atombéna is, amíg a dal ilyen jó.
Neki nincs rossz száma, és imádom, hogy ha gyors dalról van szó, tőle akkor sem egy tuctuc partisz.rságra lehet számítani. Iszonyatosan jól állnak neki a gyors dalok is (mondjuk én a lassúakat preferálom, mint szinte mindenkitől) és isteni ez a dal, szóval egyáltalán nem gond, hogy ebből lett klip. De a lemezről bármiből lehetne, mert egy rossz dal nincs rajta, mindegyik megérdemelné, hogy kislemez legyen. Szinte hihetetlen, hogy a mai világban egy fekete nő csinálhat úgy gyors dalt, hogy ne egy kupac szemét legyen a vége.
2012. május 10. 13:09
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De jó lett. Tetszik a szám meg a klip is.
2012. május 10. 14:30
Szerintem jó lett, nagyon szép, erőteljes hangja van
2012. május 10. 19:45
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Tetszik!!!Elképesztően bírom Mary hangját olyan jellegzetes feka hangja van!!!
Jó lett
2012. május 11. 21:43
tipikus Colin Tilley kisfilm, nekem speciel bejön. tisztelem Maryt, tett már le annyit az asztalra hogy megérdemelje a csillogást. it's time to shine :]
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: