16 millióért adták el Lady Gaga csészéjét
2012. május 10. 14:37
Most azt aki megvette...hát nemtudom mit mondanék neki...Ja de: HÜLYE VAGY???????
2012. május 10. 14:41
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Az nagyon kedves tőle,hogy jótékony célra adja.
2012. május 10. 14:43
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Japán nem igazán volt erre rászorulva. Jó, volt a földrengés, de elég gazdag ország még így is. Szép gesztus volt ez GaGa-tól, de pl. Afrika valamelyik országa jobban megérdemelte volna ezt. Egyébként én egy centet nem adtam volna érte.
2012. május 10. 14:56
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Az oké, hogy jó cél érdekében csinálta, de nekem 5 forintért se kéne az a csésze. Remélem összetörik, és akkor megérte a vevőnek.
(Bírom az olyan "sztárokat" akik nem saját pénzből jótékonykodnak, pedig megtehetnék.)
(Bírom az olyan "sztárokat" akik nem saját pénzből jótékonykodnak, pedig megtehetnék.)
2012. május 10. 15:12
|
|
rafi REY MYSTERIOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 22 Azonosító: 175226 offline
|
Miért japán mért nem afrika vagy mé valami szegégy ország egy bogre nem ér 16milliot
2012. május 10. 15:28
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Itt nem arról van szó, h Japán gazdag ország -e vagy sem , hanem a károkról és áldozatokról. 16 millió szerintem is sok összeg egy sima csészéért, de fő a jószándék, és az , h nem zsebre dugta a pénzt. Minek adta volna az Afrikaiaknak? Ők adtak nekünk valamit? Megnézitek bárki bármilyen segélycsomagot visz Afrikába, mit csinálnak? Lopják a csomagot, ölik az embereket. Akik nem fogják meg a kezed, azoknak hiába nyújtod
2012. május 10. 15:30
Mit fog vele csinálni a kedves vevő? Nézegeti a rúzsnyomot rajta, vagy netán iszik is belőle? Vúú de megérte.
Amennyit pedig Gaga keres, simán tudott volna jótékonykodni saját zsebből is.
2012. május 10. 15:42
ó , hát én erre nem mondok semmit mert ha leírnám ami a fejemben jár kitiltanának innen XD Mintha Gagának nem lenne annyi pénze , hogy nem tudna belőle adakozni , amúgy kinek kéne Lady Gaga undorító nyálas bögréje amiből ivott , hát nem
2012. május 10. 15:43
hű ... én egy forintot nem adnék azért a csészéért, amiből Gaga ivott, de vannak még elvetelmült és unatkozó rajongók
2012. május 10. 15:47
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
annyira képmutató dolog, mikor nem a saját pénzéből adakozik (pedig lenne miből), hanem másoktól gyűjt. jó, persze, az a 16 millió se kevés, a licitáló nyilván gazdag volt, de Gaga simán adhatna a pénzéből, mert sok van neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: