egyet értek nagyon is veled
Ló mentette meg Johnny Depp életét
2012. május 09. 21:07
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem értem, hogy ha ledobta a ló azzal miért mentette meg az életét. :S
2012. május 09. 21:25
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
Ez a ló inkább meg akarta ölni mint megmenteni az életét, egyébként meg a ló az egy állat, ami nem gondolkodik, hanem ösztönökből cselekszik...
2012. május 10. 06:55
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
jó hogy nem lett komoly baja
2012. május 10. 07:56
|
|
Gothicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 169329 offline
|
Remélem, nem lett semmi baja! Amúgy van az életmentésben valami, Scout lehet, hogy azért taszította el ilyen messzire, hogy rá ne lépjen. Én estem már lóról (eléggé fájt is mindkét esés, abba is hagytam), de elég messze dobtak ők is.
2012. május 10. 10:34
Oh my God
csak óvatosan Johnny még nagyon sokáig szükségünk lesz rád
2012. május 10. 15:58
Idézet (Mrs. Styles @ 2012.05.09. 21:25)
Ez a ló inkább meg akarta ölni mint megmenteni az életét, egyébként meg a ló az egy állat, ami nem gondolkodik, hanem ösztönökből cselekszik...
Jaj, olyan értelmesek vagytok, de komolyan, nézzetek már a dolgok után, mielőtt ilyeneket írtok. Persze, biztos jönnek a gyilkos lovak, akik nem tudnak gondolkodni, nincs eszük, sőt, mutánsok, és minden embert ki akarnak nyírni! Igen, bizonyára ez lesz, meg akarta ölni Johnnyt, hát persze, a gyilkos ló bosszúja.
Akkor hagy mondjam el, a ló azért harap, rúg, bakol (hátsó lábaival a levegőbe rúg), vagy ágaskodik, mert veszélyben érzi magát. Mivel a ló alapvetően menekülő állat, ezért a legvégső esetben támad. A lábai azért vannak, hogy elrohanjon a vadállatok elől, de ha nincs más lehetősége, akkor harap, vagy ilyenek.
Bárkivel előfordul az ilyesmi, ha megrémül alatta a ló valamitől, vagy lát egy olyan dolgot, ami számára nem megszokott. Igen, igen vannak olyan lovak, akik olyan, a te szemszögedből nézve idióták, akik egy zacskótól megijednek, amit a szél épp átfúj a pályán.
Nagyon jó felfogás egy lovastól, ha nem a lovat hibáztatja, és nem azt gondolja, hogy ki akarja nyírni.
2012. május 10. 18:04
Hugii: Igazat kell adnom neked. A lovak ideges állatok, és ha megriasztják őket, inkább menekülnek. Megesik, hogy ledobják az embert, ez benne van a pakliban. Nem az állat a hibás. De remélem, Johnnynak nem esett komoly baja.
2012. május 10. 20:24
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
örülök ,hogy jól van :)Hugii 570 egyetértek
2012. május 13. 14:03
http://www.lovasok.hu/index.php?i=68507
Parancsoljatok.
"Rosszul estem, a lovam, Scout jó 25 métert húzott magával, majd amikor átugrott, a hátsó lábai épp csak érintettek. "
Magyarán azért köszönheti a lónak, mert átugrotta és nem ment át rajta. Ennyit a gyilkos lovakról.
Parancsoljatok.
"Rosszul estem, a lovam, Scout jó 25 métert húzott magával, majd amikor átugrott, a hátsó lábai épp csak érintettek. "
Magyarán azért köszönheti a lónak, mert átugrotta és nem ment át rajta. Ennyit a gyilkos lovakról.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: