Matt LeBlancot még mindig hülyének nézik
2012. május 09. 19:40
hááát...lehet, hogy hülyének nézik, inkább poénos!!
2012. május 09. 20:51
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
tényleg nem valami jó színész
2012. május 10. 10:38
Én szeretem jó színész illet hozzá a Joey szerepe,de az csak szerep nem kellene beskatulyázni.
2012. május 10. 15:48
vannak olyan színészek, akiket a legelső híres szerepük alapján ismernek fel az emberek,és rájuk ragadnak ezek a nevek.
2012. május 11. 19:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Gratulálok a cikkhez.
Sok újat tudtam meg. 
Személy szerint sosem kedveltem Joeyt, az ő karaktere volt az egyetlen a Jóbarátokban, aki alapvetően zsigerből antipatikus volt. És mivel magát Mattet sem nagyon láttam másban, nem nagyon tudtam vonatkoztatni, hogy akkor most színészileg milyen lehet. (egy szerep ugyanis nem szerep, egy szerep alapján leírni valakit vagy az egekig magasztalni nagyon nem helyes szerintem) Sajnos ezt az "új" sorozatát sem ismerem, még csak nem is hallottam róla, de majd utánajárok, mert kíváncsi lettem. A nyilatkozatai alapján szimpatikus a fazon, kéne nézni tőle mást is...
Személy szerint sosem kedveltem Joeyt, az ő karaktere volt az egyetlen a Jóbarátokban, aki alapvetően zsigerből antipatikus volt. És mivel magát Mattet sem nagyon láttam másban, nem nagyon tudtam vonatkoztatni, hogy akkor most színészileg milyen lehet. (egy szerep ugyanis nem szerep, egy szerep alapján leírni valakit vagy az egekig magasztalni nagyon nem helyes szerintem) Sajnos ezt az "új" sorozatát sem ismerem, még csak nem is hallottam róla, de majd utánajárok, mert kíváncsi lettem. A nyilatkozatai alapján szimpatikus a fazon, kéne nézni tőle mást is...
2012. október 07. 17:43
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Én a Joey-ról már teljesen elfeledkeztem, nekem mostmár a Charlie Angyalai miatt marad meg a fejemben, persze úgy könnyű hogy minden második nap azt nézem.
2012. november 10. 22:01
|
Adrián719visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 431 Csatolások: 35 Azonosító: 147519 offline
|
Jó hosszú cikk lett! Amúgy nem értek ezzel egyet, nekem semmi bajom sincs Matt színészi képességeivel. Joey egy lejtő volt neki, de én is már rég elfelejtettem
2012. november 10. 22:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Köszönet a cikkért!
Matt egy remek ember és valóban okos és értelmes. Joey szerepe tényleg egy örök darab, de jó lett volna más szerepkörben is látni őt.
2012. december 23. 08:43
|
|
CeCeJonesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 1 Azonosító: 188165 offline
|
Szerintem nem hülye Matt, ő egy rendes ember! Nem értem miért mondják hogy dilis.. Természetesen a Jóbarátok egy vígjáték szóval abba az a jó ha minél dilisebbek az emberek! Kétlem hogy a többi Jóbarátok szereplő kimondana 2 mondatot úgy hogy ne legyen dilis!! De ebbe ez a jó
Szóval aki azt mondja róla hogy Matt Joey miatt hülye, az nem ismeri a vígjátékot!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: