A színész szerint a mai napig megkapja az emberektől, hogy tehetségtelen és ráadásul hülye is. Még mindig Joey-val azonosítják, új sorozatában pedig önmaga beképzelt és ördögi énjét alakítja, ami nem jut el a nézők tudatáig, de ezt a színész nem bánja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matt LeBlancot még mindig hülyének nézik
2012. május 09. 01:57
Eszméletlenül izgalmas volt a cikk, köszönöm!
Igazából annyira semmilyen számomra a sorozat, először csak Wtf-fejjel néztem, hogy mi van, ez most komoly? De egy-kettőre a szívemhez nőtt, nem is értem, miért, és izgatottan várom a második évadot. Sosem szerettem annyira Mattet, de örülök, hogy visszatért a műfajba, számomra átjön a lényeg, szóval hajrá, második évad.
2012. május 09. 10:04
jaja ő már csak joey marad, csinálhat akármit is ezt már nem tudja lemosni magáról lol
2012. május 09. 10:07
nekem ő midig ilyen vicces figura tud csak lenni xdxd
2012. május 09. 10:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem biztos,hogy hülye csak hülye szerepet kapott....
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 09. 11:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Tetszettek, amiket nyilatkozott.
Hát hiába, Joey-t annyira jól játszotta, mintha rá szabták volna a karaktert. Még akik bénán játszottak valamit, de sokáig, vagy azzal váltak igazán híressé, azokat is az adott karakterrel azonosítják, hát még aki jól játszotta...
Ja és köszönet a cikkért, meglepődtem volna, ha nem te írtad volna
Hát hiába, Joey-t annyira jól játszotta, mintha rá szabták volna a karaktert. Még akik bénán játszottak valamit, de sokáig, vagy azzal váltak igazán híressé, azokat is az adott karakterrel azonosítják, hát még aki jól játszotta...
2012. május 09. 11:46
|
Koczyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 175046 offline
|
Hát...ha valaki 10 éven keresztül alakítja ugyanazt a karaktert, az ne csodálkozzon, ha még egy ideig "azonosítják" vele.
Ráadásul Matt LeBlanc-nak a Jóbarátok-on kívül olyan nagy sikerei eddig nem nagyon voltak, (Ezt az új sorozatát nem nézem, úgyhogy nem tudom, milyen) úgyhogy sokak számára ő már csak Joey marad.
Ráadásul Matt LeBlanc-nak a Jóbarátok-on kívül olyan nagy sikerei eddig nem nagyon voltak, (Ezt az új sorozatát nem nézem, úgyhogy nem tudom, milyen) úgyhogy sokak számára ő már csak Joey marad.
2012. május 09. 11:47
Először is: nagyon köszönöm a cikket. 
Matt az egyik kedvenc színészem. Joey a televíziózás történetének egyik legnagyobb karaktere, és az, hogy a mai napig akadnak olyanok, akik elhiszik, hogy olyan buta Matt is, egy valamit bizonyít: Matt fantasztikusan alakított. Nagyon szerettem a Jóbarátok után a Joeyt is, kár, hogy csak két évadot élt meg. De ez a visszatérés! Nagyon jó a sorozat és Matt előtt le a kalappal, remélem sokáig tart.
Ui: Amikor megtudtam, hogy a lánya, miatt vonult vissza, akkor nagyot nőtt a szememben. Remélem jól van.
Matt az egyik kedvenc színészem. Joey a televíziózás történetének egyik legnagyobb karaktere, és az, hogy a mai napig akadnak olyanok, akik elhiszik, hogy olyan buta Matt is, egy valamit bizonyít: Matt fantasztikusan alakított. Nagyon szerettem a Jóbarátok után a Joeyt is, kár, hogy csak két évadot élt meg. De ez a visszatérés! Nagyon jó a sorozat és Matt előtt le a kalappal, remélem sokáig tart.
Ui: Amikor megtudtam, hogy a lánya, miatt vonult vissza, akkor nagyot nőtt a szememben. Remélem jól van.
2012. május 09. 13:06
|
|
Edy07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 192 Csatolások: 629 Azonosító: 172546 offline
|
sok segfej nagyon jó színész és jól alakitja ahülyét nem értem az embereket hogy lehetnek ők ilyen hülyék hogy azonositják a szerepével!!!
ophely88
2012. május 09. 14:43
|
|
kiixi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 159328 offline
|
Andrew Lang egyetértek
Andrew Lang
2012. május 09. 14:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.09. 11:30)
Tetszettek, amiket nyilatkozott.

Nincs mit.
A másik amit nagyon utálok, az a skatulya. Igen, 10 évadot szerepelt, igen, azóta nem csinált szinte semmit de attól nem érdemli meg a színész, hogy a karaktere hülyéjével hasonlítgassák. Alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában a kedves emberkék.
2012. május 09. 14:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Dzsenifer3 egyetértek!!
2012. május 09. 15:11
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Először is, fantasztikus ez a cikk. Köszönöm.
Másodszor, ha még mindig Joey karakterével azonosítják Mattet csak annyit jelent, hogy megragadt az emberekben, tehát nagyszerűen alakított. Pontosan így van Rowan Atkinson is, akinek sokan a nevét sem tudják, de ha meglátják tudják, hogy ő Mr. Bean. Hiába, ez a jó színészek átka.
Egyébként már várom a második évadot. Amikor először megnéztem néhány részt a Sikersorozatból, nem tudtam hova tenni, de mostanra már a szívemhez nőtt. Örülök, hogy Matt nem hagyta ott ezt a műfajt.
2012. május 09. 16:20
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
mert....még mindig hülye
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.