A színész szerint a mai napig megkapja az emberektől, hogy tehetségtelen és ráadásul hülye is. Még mindig Joey-val azonosítják, új sorozatában pedig önmaga beképzelt és ördögi énjét alakítja, ami nem jut el a nézők tudatáig, de ezt a színész nem bánja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matt LeBlancot még mindig hülyének nézik
2012. május 09. 01:57
Eszméletlenül izgalmas volt a cikk, köszönöm!
Igazából annyira semmilyen számomra a sorozat, először csak Wtf-fejjel néztem, hogy mi van, ez most komoly? De egy-kettőre a szívemhez nőtt, nem is értem, miért, és izgatottan várom a második évadot. Sosem szerettem annyira Mattet, de örülök, hogy visszatért a műfajba, számomra átjön a lényeg, szóval hajrá, második évad.
2012. május 09. 10:04
jaja ő már csak joey marad, csinálhat akármit is ezt már nem tudja lemosni magáról lol
2012. május 09. 10:07
nekem ő midig ilyen vicces figura tud csak lenni xdxd
2012. május 09. 10:42
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem biztos,hogy hülye csak hülye szerepet kapott....
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 09. 11:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Tetszettek, amiket nyilatkozott.
Hát hiába, Joey-t annyira jól játszotta, mintha rá szabták volna a karaktert. Még akik bénán játszottak valamit, de sokáig, vagy azzal váltak igazán híressé, azokat is az adott karakterrel azonosítják, hát még aki jól játszotta...
Ja és köszönet a cikkért, meglepődtem volna, ha nem te írtad volna
Hát hiába, Joey-t annyira jól játszotta, mintha rá szabták volna a karaktert. Még akik bénán játszottak valamit, de sokáig, vagy azzal váltak igazán híressé, azokat is az adott karakterrel azonosítják, hát még aki jól játszotta...
2012. május 09. 11:46
|
Koczyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 175046 offline
|
Hát...ha valaki 10 éven keresztül alakítja ugyanazt a karaktert, az ne csodálkozzon, ha még egy ideig "azonosítják" vele.
Ráadásul Matt LeBlanc-nak a Jóbarátok-on kívül olyan nagy sikerei eddig nem nagyon voltak, (Ezt az új sorozatát nem nézem, úgyhogy nem tudom, milyen) úgyhogy sokak számára ő már csak Joey marad.
Ráadásul Matt LeBlanc-nak a Jóbarátok-on kívül olyan nagy sikerei eddig nem nagyon voltak, (Ezt az új sorozatát nem nézem, úgyhogy nem tudom, milyen) úgyhogy sokak számára ő már csak Joey marad.
2012. május 09. 11:47
Először is: nagyon köszönöm a cikket. 
Matt az egyik kedvenc színészem. Joey a televíziózás történetének egyik legnagyobb karaktere, és az, hogy a mai napig akadnak olyanok, akik elhiszik, hogy olyan buta Matt is, egy valamit bizonyít: Matt fantasztikusan alakított. Nagyon szerettem a Jóbarátok után a Joeyt is, kár, hogy csak két évadot élt meg. De ez a visszatérés! Nagyon jó a sorozat és Matt előtt le a kalappal, remélem sokáig tart.
Ui: Amikor megtudtam, hogy a lánya, miatt vonult vissza, akkor nagyot nőtt a szememben. Remélem jól van.
Matt az egyik kedvenc színészem. Joey a televíziózás történetének egyik legnagyobb karaktere, és az, hogy a mai napig akadnak olyanok, akik elhiszik, hogy olyan buta Matt is, egy valamit bizonyít: Matt fantasztikusan alakított. Nagyon szerettem a Jóbarátok után a Joeyt is, kár, hogy csak két évadot élt meg. De ez a visszatérés! Nagyon jó a sorozat és Matt előtt le a kalappal, remélem sokáig tart.
Ui: Amikor megtudtam, hogy a lánya, miatt vonult vissza, akkor nagyot nőtt a szememben. Remélem jól van.
2012. május 09. 13:06
|
|
Edy07visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 192 Csatolások: 629 Azonosító: 172546 offline
|
sok segfej nagyon jó színész és jól alakitja ahülyét nem értem az embereket hogy lehetnek ők ilyen hülyék hogy azonositják a szerepével!!!
ophely88
2012. május 09. 14:43
|
|
kiixi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 159328 offline
|
Andrew Lang egyetértek
Andrew Lang
2012. május 09. 14:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.09. 11:30)
Tetszettek, amiket nyilatkozott.

Nincs mit.
A másik amit nagyon utálok, az a skatulya. Igen, 10 évadot szerepelt, igen, azóta nem csinált szinte semmit de attól nem érdemli meg a színész, hogy a karaktere hülyéjével hasonlítgassák. Alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában a kedves emberkék.
2012. május 09. 14:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Dzsenifer3 egyetértek!!
2012. május 09. 15:11
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Először is, fantasztikus ez a cikk. Köszönöm.
Másodszor, ha még mindig Joey karakterével azonosítják Mattet csak annyit jelent, hogy megragadt az emberekben, tehát nagyszerűen alakított. Pontosan így van Rowan Atkinson is, akinek sokan a nevét sem tudják, de ha meglátják tudják, hogy ő Mr. Bean. Hiába, ez a jó színészek átka.
Egyébként már várom a második évadot. Amikor először megnéztem néhány részt a Sikersorozatból, nem tudtam hova tenni, de mostanra már a szívemhez nőtt. Örülök, hogy Matt nem hagyta ott ezt a műfajt.
2012. május 09. 16:20
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
mert....még mindig hülye
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.