Mila Kunis és Sarah Hyland: mint az ikrek
2012. május 09. 14:50
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
olyan nagyon nem hasonlítanak
))
2012. május 09. 15:01
Hát így szerintem nem hasonlítanak, de ha pl. egy másik képet választottak volna, akkor lehet, hogy hasonlítanának.
De szerintem Mila szebb!
2012. május 09. 15:05
Szerintem egyáltalán nem hasonlítanak!! Sarah Hyland sokkal szebb!!!
2012. május 09. 15:26
Tényleg hasonlítanak egy kicsit, leginkább a szemük
de Mila jobb
2012. május 09. 15:46
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igen, én ezt már régebben is észrevettem.
2012. május 09. 16:39
Hasonlítanak, de azért ikreknek ne hívjuk már őket. Egyébként Mila sokkal szebb és tehetségesebb
2012. május 09. 16:44
Erről cikket írni? Minek? Alig hasonlítanak. Már a fenti képen, ami gondolom a "megdöbbentő hasonlóságra" akarja felhívni a figyelmet, is látszik hogy egyáltalán nem hasonlít az arcformájuk, Mila állkapcsa sokkal szögletesebb, míg Sarah-é (mellesleg csak én nem tudom, ki ez a csaj?) inkább hegyes és trapéz alakú. A szemük valóban hasonlít egy picit, ami a színűket illeti, de Sarah-nak az orra is laposabb és az alsó ajka sem ugyanolyan mint Miláé. Attól még hogy a stylist-juk egyformán göndöríti a hajukat, ugyanúgy szedi a szemöldöküket és ugyanolyan füstös szemet csinál nekik, nem azt jelenti hogy olyanok mint az ikrek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: