Mila Kunis és Sarah Hyland: mint az ikrek
2012. május 09. 09:04
Szerintem az itteni képen nem olyan nagy a hasonlóság, de néztem képeket róluk, és tényleg hasonlítanak.
2012. május 09. 09:36
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
hát hasonlítanak,de nem lehet összekeverni őket...
2012. május 09. 09:49
Szerintem nem hasonlítanak olyan nagyon, ezen a képen meg főleg nem...
2012. május 09. 09:51
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
hasonlítanak egy kicsit de ha jól megnézi az ember nem lehet őket összekeverni
2012. május 09. 09:59
LOL nem keverném őket össze már csak azért se mert egyikről se hallottam még... amúgy meg nem is hasonlítanak
2012. május 09. 10:29
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Háááát...nem!
D Legalábbis kinézetre biztosan nem! Maximum a szemöldökük és az orruk, de az arcformájuk, a szájuk és legfőképp nem a szemük hasonlít. Milának olyan kis macskaszemei vannak.
Viszont ott van Katy Perry-Zooey Deschanel, akiket talán még össze is kevernék képeken, de ha találkoznék velük, Zooeyt a hangjáról felismerném! De ne felejtsük el Jessica Albat és Marlene Favelat sem! Szerintem még közöttük is nagyobb a hasonlóság mint MIla és Sarah között!
Viszont ott van Katy Perry-Zooey Deschanel, akiket talán még össze is kevernék képeken, de ha találkoznék velük, Zooeyt a hangjáról felismerném! De ne felejtsük el Jessica Albat és Marlene Favelat sem! Szerintem még közöttük is nagyobb a hasonlóság mint MIla és Sarah között!
2012. május 09. 10:38
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Szerintem azért van némi hasonlóság köztük : D
Jó ,mondjuk én annyira imádom Milát, hogy szerintem ő sokkal tökéletesebb, de múltkor anyu megkérdezte Sarah-ra, hogy " Ő a kedvenced abból a 70-es évek showból?" Röhögve magyarázkodtam neki : D
De az is igaz, hogy különbség is van köztük hiszen (ha jól tudom) 7 év korkülönbség mégis csak meglátszik : D
Na,mindegy. Egy a lényeg mind ketten baromi szépek, de nekem Mila azért szebb !(:
Jó ,mondjuk én annyira imádom Milát, hogy szerintem ő sokkal tökéletesebb, de múltkor anyu megkérdezte Sarah-ra, hogy " Ő a kedvenced abból a 70-es évek showból?" Röhögve magyarázkodtam neki : D
De az is igaz, hogy különbség is van köztük hiszen (ha jól tudom) 7 év korkülönbség mégis csak meglátszik : D
Na,mindegy. Egy a lényeg mind ketten baromi szépek, de nekem Mila azért szebb !(:
2012. május 09. 10:41
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem nem nagyon hasonlítanak egymásra....
2012. május 09. 12:14
Nem akkora a hasonlóság, viszont Sarah helyében örülnék hogy egy Mila Kunishoz hasonló nőhöz hasonlítanak, Mila az egyik legszebb celeb szerintem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: