Justin Bieber leérettségizett
2012. május 09. 10:07
Bubii, ő már annyit keresett a buta tinipi*kból hogy akár 100 életre is elegendő lenne az a pénz.
2012. május 09. 10:11
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
pff. nem igaz nem volt normálisabb kép róla -.-'
nem értem a sok támadásokat, ő is egy ember, mint te vagy én, neki is kell iskolába járni és le is érettségizett, pedig szerintem sokkal elfoglaltabb mint bármelyikünk.
ez a folytonos Bieber-utálat kezd unalmassá, de leginkább szánalmassá válni..
nem értem a sok támadásokat, ő is egy ember, mint te vagy én, neki is kell iskolába járni és le is érettségizett, pedig szerintem sokkal elfoglaltabb mint bármelyikünk.
ez a folytonos Bieber-utálat kezd unalmassá, de leginkább szánalmassá válni..
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. május 09. 10:14
Idézet
Az édesanyám szerette volna, ha leérettségizek, így megtettem
Jaaajj.. mama pici fia..
2012. május 09. 10:22
Érettségi nélkül azért szégyen lenne énekesnek lennie!! NEm??
2012. május 09. 10:28
Ajsika! Érettségi nélkül szörnyű lenne akármilyen embernek lenni. ˇˇ
2012. május 09. 10:36
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hát elég szégyen! Főleg az, hogy még csak nem is saját maga miatt ment el, hanem mert az anyja mondta! Mert ő ugye meglett volna nélküle! 17 évesen, 8 általánossal, egérhanggal is milliomos! Na de várjunk csak? Ez a gyerek mégis tud valamit! És kiderült, hogy tehetsége is van az emberek rászedésében, de az éneklésben biztos nem! Amúgy azt mindenki tudja, hogy milyen elfoglalt a sztárocska, abszolút mértékben kizártnak tartom, hogy tanulni tudott volna! Úgy gondolom, hogy nem egészen becsületes módon szerezte mg a bizonyítványt!
2012. május 09. 10:45
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ebben a szemüvegben nagyon hülyén néz ki.... Mondjuk akinek csak 8 általánosa van és milliomos annak nagyon nagy szerencséje van meg még talán tehetsége is van....
2012. május 09. 11:03
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
De amúgy pont most volt itt az ideje, elvégre idén lett 18... összehozta... át is ment? xd
2012. május 09. 11:22
Ugyanmár csak azért tudott leérettségizni mert híres és a híres emberekkel hiába mondják h nincs kivételezés de akkor is van valamilyen szinten.
2012. május 09. 11:28
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Bubii @ 2012.05.09. 09:35)
és mi lesz vele 10 év múlva, amikor már nem lesz babapofija? miből fog megélni? ez a szomorú a fiatal sztárokban, hogy nem gondolnak a távolabbi jövőre...
Egyébként, sajnos ettől nem kell félnie! Ha az emberek egy pár év múlva ráeszmélnek (remélem) hogy Bieberke mennyire tehetségtelen akkor is már késő. Már most is annyi pénze van, hogy az unokáinak sem kell dolgozniuk. Ha Bieberke akár most is úgy dönt, hogy kiszáll, minimum egy életre megalapozta a jövőjét!
2012. május 09. 11:34
”Az édesanyám szerette volna, ha leérettségizek, így megtettem.”
Azt hiszem ennél többet nem kell mondani, ez magáért beszél
Azt hiszem ennél többet nem kell mondani, ez magáért beszél
2012. május 09. 12:09
Gratulalok neki, anyuci pici fia szuloi utasitasra leeretsegizett...
micsoda dicsoseg....
2012. május 09. 12:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem értem,h miért kell még ezért is szánalmasnak nevezni...igen,természetesen lefizetett mindenkit,h átmenjen.
ő is csak egy 18 éves ember,aki szintén iskolába jár/járt és akinek szintén le kellett érettségiznie.szerintem ez egyáltalán nem elképzelhetetlen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.