Rebecca Black szívéből énekel
2012. május 09. 22:09
Kezdjük ott, hogy először meg kell tanulnia énekelnie és le kell éretségiznie. Addig már felejtse a hülye éneklést.
2012. május 10. 13:37
maga a klipp HANG NÉLKÜL nem olyan rossz. de ha felveszed a hangot, akkor lefordulsz a székről. rebeca nem olyan csúnyácska lány, ezt használhatná. de az éneklésről lemondhatna. FÜLBÁNTÓ.
2012. május 10. 15:49
a 2 évvel ezelőtti rebeccához képest egész jól néz ki, de a hangja nem változott semmit.
2012. május 10. 18:30
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem sokkal rosszabb, mint az átlag mai slágerek szerintem, de még így is nagyon gagyi
2012. május 10. 19:06
ha ezzel a hanggal "szupersztár"lett akkor már az én hangom is jobb már ne haragudjatok...!!! a klip sem tetszik! az egész lányt nem bírom!
2012. május 10. 19:39
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
hát jobb mint a Friday, de azért még mindíg nagyon béna.
tulajdonképpen ilyen hanggal én is mehetek énekesnőne. o.O 
Mikor akarja abbahagyni az "éneklést"?? mert már nagyon idegesítő...
Mikor akarja abbahagyni az "éneklést"?? mert már nagyon idegesítő...
2012. május 10. 19:41
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ja és szerintem ezzel inkább elijeszti a nyarat, nemhogy köszöntené. Sztem azzal tenne a legtöbbet ha a nyár köszöntése alkalmával ennyit mondana: Hi summer...
2012. május 10. 20:31
Hát ez nagyon rossz..
Ennél azért egy kicsit többet vártam Rebecca-tól
Ennél azért egy kicsit többet vártam Rebecca-tól
2012. május 10. 21:44
Rebecca énekelhet szívből, hangja akkor sem lesz. Totálisan mindegy hogy milyen eszméletlen klassz klippel rukkol elő. Mondjuk hozzá képest iszonyatosan nagy "fejlődésen" ment keresztül, most nem a 10. másodpercnél állítottam meg, most bírtam 2(!) percig!!!
2012. május 10. 22:13
lehet hogy Rebecca szívből énekelne de nincs hangja
2012. május 11. 00:37
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nekem valami elképzelhetetlenül antipatikus ez a csaj. Annyira csúnya szerintem, és eszméletlenül idegesít! A dal még mindig borzalmas szerintem, a klip olyan semmilyen, valószínűleg nem sok köze volt hozzá, apuci megpénzelt egy remek stábot, azt ennyi...
2012. május 11. 14:40
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
hozzá képest meglepően nem borzalmas. így. feljavítva
.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: