Ariana Grande és Josh Hutcherson együtt?
2012. július 16. 01:06
|
|
Solarosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 180481 offline
|
Én szeretem mindekettőjüket de szerintem nem illenek össze..:/Josh jobb Arianánál és most lehet azt írni rólam hogy csak "éltékeny" vagyok rá meg ilyenek.DE ez TÉNY..Josh jobb.És nem kell mindig a kedvenceiteket védeni.
Én is szeretem Arianát de nem ér fel Joshhoz
2012. augusztus 04. 06:34
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Én nagyon szeretem Ariánát szóval az a fontos hogy boldog legyen ezzel a Josh nevű fickóval.
2012. augusztus 04. 12:27
szerintem undóritóak egütt bocs a fanoknak de Joshnak olyan négyzet alakú feje Arinak meg szép kerek
2012. augusztus 07. 19:06
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
szerintem is összeillenek. amúgy itt írja valaki, hogy undorítóak együtt. Most komolyan! Azért lennének undorítóak, mert más alakú a fejük?? o.O WTF?
2013. június 20. 10:49
hopp, most találtam ide o.o amúgy meg, az mi ,hogy azért undorítóak mert Josh-nak olyan alakú a feje, amilyen? -.-" nem tök mindegy?
amúgy meg, szerintem aranyosak lennének, de Ariana már foglalt:D
amúgy meg, szerintem aranyosak lennének, de Ariana már foglalt:D
2014. június 19. 16:48
|
|
risztina1113új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 226860 offline
|
szerintem nem illenek össze!
2018. október 23. 14:54
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Ehhez én már nem tudok mit hozzáfűzni
2018. december 03. 18:47
|
|
GrandeBocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.12.02. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 271236 offline
|
Ma is nevettem egy jót a kommenteken . Most komolyan ... Azért nem illenek össze , mert egyik ilyen fejű másik olyan fejű ? xd.
Mindenesetre , meg kell hagyni , hogy nem illenek össze , de nekem az a fontos , hogy Ari boldog legyen . ♥
Mindenesetre , meg kell hagyni , hogy nem illenek össze , de nekem az a fontos , hogy Ari boldog legyen . ♥
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: