Jessica Szohr szörnyű divatbakit vétett
2012. május 08. 18:12
Ilyet elfelejteni? Hol hagyta az eszét?
De amúgy a ruha tetszik, csak nem áll jól neki melltartó nélkül..
2012. május 08. 18:16
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Micsoda baromság, miért felejtette volna el? Miért ne mehetne melltartó nélkül? Nem csípem ezt a csajt, de nem lóg a melle, a bimbómerevedés meg természetes dolog.
2012. május 08. 18:19
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
nem feltétlenül muszáj otthon felejtenie.
pánt nélküli, tehát nyilván ezért nem akart melltartót sem húzni. az hogy ez történt, én nem mondanám cikinek. hát nyilván feltűnő egy kicsit de azért nem vészes.
pánt nélküli, tehát nyilván ezért nem akart melltartót sem húzni. az hogy ez történt, én nem mondanám cikinek. hát nyilván feltűnő egy kicsit de azért nem vészes.
2012. május 08. 18:27
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezzel csak leégette magát....!!!
2012. május 08. 18:51
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ez tényleg nagyon ciki! Egyébként nekem maga a ruha tetszik, illetve magamon sosem látnék ilyet, mert nem igazán az én stílusom, de Jessicának nagyon jól áll! Csak..hát..egy melltartó tényleg nem ártott volna!
2012. május 08. 18:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, ez elég ciki.Nem valami szép ruha. Nekem legalábbis nem tetszik.
2012. május 08. 19:14
Az a ruha!
Hát nem is tudok rá mit mondani!!!
És hogy nem vesz fel melltartót?! Hát ez tényleg nagy baki!
És hogy nem vesz fel melltartót?! Hát ez tényleg nagy baki!
2012. május 08. 19:15
széplenne a ruha ha felülről kékből átmenne rozsaszinbe és nemlennének azok a logo szarok.. de melltartó az istenit.. xddd
2012. május 08. 19:17
Nagy ügy mit nem mondjak, ma rajtam sem volt melltartó, szóval ez most nem a világvége, van aki annélkül szeret járkálni...
2012. május 08. 19:20
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jesszusoom!
Bimbóriadóó
Bimbóriadóó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: