Jessica Szohr nem éppen a legmegfelelőbben öltözött fel egy vörös szőnyeges eseményre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Szohr szörnyű divatbakit vétett
2012. május 08. 17:18
Én ezt még otthonra sem venném fel..... :S Nem tudom ki a stylist-ja, de rúgja ki gyorsan!
2012. május 08. 17:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hát ez ciki. Mentségére legyen szólva, hogy nem Ő az egyetlen, aki ilyen bakit követett el. Emma Watson is néhány hónapja hasonló bakijával hívta fel magára a figyelmet, hogy szépen fejezzem ki magam... Egyébként ismét egy cikk, melynek nem sok hírértéke van...
2012. május 08. 17:22
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Mielőtt elindult volna, nem nézett tükörbe? Vagy lehet, mire oda ért, kicsit hűvösebb lett az idő
2012. május 08. 17:24
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Körülbelül minden 2 sztár, a vörösszőnyeges eseményen nem hord melltartót....mégis, hogyan lenne pl. egy hátul a fenekéig kivágott ruha és elől ahol a mellei között is kivágott ruha alatt melltartó....ugyan már......
2012. május 08. 17:26
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
fúúúúj... ez csúnya
2012. május 08. 17:42
a ruha szoknyarésze tetszik,a felső ötletesen van megoldva,de szerintem ronda. amúgy szerintem ez volt a cél,mert az ember nem felejt el csak úgy melltartót venni,pláne nem egy rendezvényre..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: