Új információk derültek ki a Veronika-Cristofel ügyben. Úgy néz ki a kubai nem csak a testi sértés miatt felelhet, a vádak közé kerülhet a személyi szabadság korlátozása is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cristofel hét év börtönt is kaphat
2012. május 08. 12:26
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Idézet (Corby @ 2012.05.08. 12:24)
Megérdemelné.Megverte, él még büszke is volt rá, úgy hogy, ha ülne, azt megérdemelné!
egyetértek, az aki képes ilyenre, az csak menjen a börtönbe...
1 felhasználónak tetszik:
Corby
2012. május 08. 12:28
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
hát én nem tudom Veronikát sem bírom, de aki kezet emel egy lányra az megérdemli a börtönt!
2012. május 08. 12:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
És ha bezárta az ajtót? A 'kacsa' az ablakon is ki tudott volna repülni
Grace Benning
2012. május 08. 12:43
amikor a frizbiben volt akkor az ügyvédje is vmi eszméletlen hülyén viselkedett, semmi komolyság, csak vigyorgott állandóan, ráadásul még akkor legfeljebb egy pénzbüntetéstől féltek, mintha olyan semmilyen lenne az amit csinált a veronikával, igazából sztem folyton máshogy meséli el mit csinált, ebbe még belefog keveredni rendesen
2012. május 08. 12:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Hogy is mondta ez a pacalarcú egy korábbi cikkben? "Fényes jövő áll előttem"? Azt hiszem valami ilyesmit hangoztatott a nagy arcával. Nesze neked, fényes jövő. Megnyugtató, hogy talán mégsem egészen az eszetleneknek áll a világ.
_ToTo_
2012. május 08. 13:26
szerintem ez hülyeség, hiisz VERONIKA MEGÉRDEMELTE A POFONT
2012. május 08. 13:40
Nagyon nem sajnálom ezt a nagyképü buta inszimpi pasit várom hogy a börtönben üljön
Talán a következö csaját megöli ha az nem engedelmeskedik neki???A börtönben talán kitisztul majd a feje...
Talán a következö csaját megöli ha az nem engedelmeskedik neki???A börtönben talán kitisztul majd a feje...
2012. május 08. 13:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Remélem be is zárják 7 évre.Megérdemelné.
Mindegy milyen Veronika azt egy nő se érdemli meg,hogy bántsák,ez számomra undorító.
Látom van aki szerint megérdemelte a pofont,erre csak annyit tudok mondani,hogy ha mindenki azt kapná amit megérdemel akkor ezt a kölköt már agyonverték volna.
Mindegy milyen Veronika azt egy nő se érdemli meg,hogy bántsák,ez számomra undorító.
Látom van aki szerint megérdemelte a pofont,erre csak annyit tudok mondani,hogy ha mindenki azt kapná amit megérdemel akkor ezt a kölköt már agyonverték volna.
Pandus
2012. május 08. 14:03
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Megérdemli lehet,hogy Veronika sem tökéletes,de akkor is ő is ugynolyan ember mint bárki más.
2012. május 08. 14:15
100 százalékban megérdemelné.Végre leszállna a földre és észheztérne,nem tudom mit képzel magáról,hogy csak úgy megüt egy nőt és még büszke is rá?!
2012. május 08. 14:27
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
megis érdemelné sztem-.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.