Pszichiáterek vizsgálták Rihanna viselkedését
2012. május 08. 17:10
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Eléggé látszik, hogy féltékeny és még mindig Chris-t akarja, szerintem ezért viselkedik így és ezért akarja ennyire felhívni magára a figyelmet. Inkább tovább kéne lépnie, nem hiszem, hogy ne találna magának egy normális embert egy olyan nő, mint Rihanna. Nem értem miért akar annyira visszamenni ahhoz, aki megverte.
2012. május 08. 17:10
ennél még durvább képeket is posztol az instagramjára ..nekem már hónapok óta szemet szúr a vislkedése, viszont nem gondoltam volna hogy mindezt chris miatt teszi. rihanna kezd megőrülni.
2012. május 08. 17:13
Ez elég felelőtlen dolog volt Rihanna részéről. Konkrétan csak egy nagy gond van vele. Lehet hogy Chris Brown nem figyel fel rá, de a tini rajongói egytől-egyig igen. Shame on you Rihanna!
2012. május 08. 17:22
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Mindig is ilyen volt.....amúgy elég stresszes ez az élet, hiába is álmodnak mások erről, de ő meg azért irigykedik, mert nekük lehet normális kapcsolatunk, neki meg nem igazán.....:/
2012. május 08. 17:53
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát ez már nem normális nálla
2012. május 08. 18:17
Ettől senki sem lesz féltékeny, maximum szánalmas r*b@ncnak fogják tartani
Nem értem, Rihanna miért nem tud túllépni Chris-en, hiszen ezer éve szakítottak. Meg különben is, nem tartom Chris-t annyira jó pasinak, hogy futkozzon utána..
2012. május 08. 18:37
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ez mind igaz. Az utóbbi egy évben már teljesen meghülyült
2012. május 08. 18:54
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
én soha nem mennék vissza olyan pasihoz aki egyszer kezet emelt rám :S hiába is szerettem volna... :S ki tudja mi lett volna pár év múlva Ririékkel,ha együtt maradt volna még Chris-sel. Szegény csajt sajnálom,mert teljesen elveszítette magát
az Only Girl korszaka tök jó volt,most megint olyan lett,mint a Russian Roulette időszaka alatt
2012. május 08. 18:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Eszter655 teljesen egyetértek!!!
2012. május 08. 19:21
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Lehet, hogy beteges, de van logika Riri viselkedésében. Ha már eleve visszamenne egy pasihoz aki megverte és megalázta, az nem normális. Tiszta Rihannás az, hogy akarja a fájdalmat, elég az elmúl pár évben kiadott dalaira gondolni. Az meg egy érzelmi sokk lehetett, hogy Chris egy másik csajjal van. Rihannának baja van, az egészet nem tudta feldolgozni és ez kihat a viselkedésére. Komoly bajok lesznek, ha nem kap segítséget egy agyturkásztól és a szeretteitől.
2012. május 08. 19:23
nagyon jó lett a cikk, és ezek az utolsó sorok nagyon jók!!!!!!! ez az orvos azt elmondta, amit az emberek is mondanak Rihannának, de nem képes rá figyelni!!!!!
Rihannát a hangjáért szeretem, de a viselkedése már eléggé irritál mostanában!!!!
Rihannát a hangjáért szeretem, de a viselkedése már eléggé irritál mostanában!!!!
2012. május 08. 19:24
Ne értsetek félre, mert szeretem Rihanna-t, de ez már sok. Rengeteg ilyen cikket olvastam már és unom! Miért nem látja, hogy Chris nem szereti?! Szerezzen inkább egy új pasit a Twitter-en meg ezt a dolgot fejezze be!
2012. május 08. 19:28
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Idézet (Lily2000 @ 2012.05.08. 19:24)
Ne értsetek félre, mert szeretem Rihanna-t, de ez már sok. Rengeteg ilyen cikket olvastam már és unom! Miért nem látja, hogy Chris nem szereti?! Szerezzen inkább egy új pasit a Twitter-en meg ezt a dolgot fejezze be!
Egyetértek,nekem is sok már..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: