Sajnálom mindene megvan és mégis boldogtalan....
Chris-el meg ne foglalkozzon , ezt könnyü mondani de ha még mindig szereti öt hiába.....
Kéne találkoznia valami normális pasival és akkor elfelejti Christ!!
Pszichiáterek vizsgálták Rihanna viselkedését
2012. május 08. 13:36
2012. május 08. 14:02
hát ez elég hülyeség...kezd nagyon elmenni az esze.
2012. május 08. 14:11
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Most megsajnáltam!
De a viselkedése még mindig undorító számomra és ezért nemis szeretem annyira!
Bezzeg régen az első 2 albumáig bálvényoztam őt!
És milett belölle...... szeretném visszakapni már jóideje a régi Rihannát akit megszerettem!!!
De a viselkedése még mindig undorító számomra és ezért nemis szeretem annyira!
Bezzeg régen az első 2 albumáig bálvényoztam őt!
És milett belölle...... szeretném visszakapni már jóideje a régi Rihannát akit megszerettem!!!
2012. május 08. 14:20
|
|
Scarletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 403 Azonosító: 171706 offline
|
Sajnálom ,viszont én az ő helyében nem futnék egy olyan pasi után ,aki megvert...
És ha nem verte volna meg ,akkor is...A Chris vonat már elment ,késő utána szaladni..
És ha nem verte volna meg ,akkor is...A Chris vonat már elment ,késő utána szaladni..
2012. május 08. 14:26
de igen, ez SZÁNALMAS.
az egész nő SZÁNALMAS, és már rég el kellett volna húznia a fenébe. ő is nagy mértékben hibás azért, amiért manapság olyan sok ribanc mászkál az utcán. undorító egy nő.
az egész nő SZÁNALMAS, és már rég el kellett volna húznia a fenébe. ő is nagy mértékben hibás azért, amiért manapság olyan sok ribanc mászkál az utcán. undorító egy nő.
2012. május 08. 14:29
|
|
MJJBarbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 174828 offline
|
Én sajnálom Ririt, bár amiatt mérges vagyok, hogy úgy állítják be Christ, mintha csak ő lenne a hibás. Nem Chris csinált olyan gyönyörű dolgokat, mint a mi kis Rirink! Térjetek már észhez..
Bár mondjuk az igaz, hogy teljesen más lett, amióta szakítottak Chrisszel. De akkor meg felejtse el! Jó, tudom, könnyű mondani, de az idő mindent begyógyít.. Sok szerencsét Ririnek, remélem, jobban lesz! És remélem, nem nyúl a drogokhoz.
Bár mondjuk az igaz, hogy teljesen más lett, amióta szakítottak Chrisszel. De akkor meg felejtse el! Jó, tudom, könnyű mondani, de az idő mindent begyógyít.. Sok szerencsét Ririnek, remélem, jobban lesz! És remélem, nem nyúl a drogokhoz.
2012. május 08. 14:40
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Valószínűleg ez a reális magyarázat Rihanna furcsa viselkedésére. De számomra érthetetlen, miért akar ennyire visszamenni Chrishez? Igaz, hogy bántalmazta, de Rihanna sem szent és ezeket a különös szokásokat nem egyszerű elfogadni.
Biztosan meg volt az oka, de már régen történt és Rihannának ideje lenne túllépnie! A zenéjét szeretem és a hangját, de sosem mondtam, hogy RiRit szeretem, mert én nem találom ezt a viselkedést minősíthetőnek.
2012. május 08. 14:57
Sajnálom,de már ő sem normális kész káosz lett Riri...
2012. május 08. 15:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez a Rihanna nem normális.... nem tudom miért akar ennyire vissza menni Chrishez.... nem is értem hiszen megverte őt....
2012. május 08. 15:43
Szegény! Riri kezd már megőrülni. De miért akar ennyire visszamenni Chris-hez? Remélem nem lesz ebből nagy káosz. :/
2012. május 08. 15:46
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj Riri mi lesz veled? -az ég áldjon meg
2012. május 08. 15:53
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
A karrierje elején szerettem Rihannát, mert egy elbűvölő csajszi volt, aki nem mellesleg jó zenét csinált, de mostanra ha rá gondolok, csak egy szó jut eszembe: közönséges. A rajongói tele tömik pénzzel, ezért még inkább csak úgy gondolja, hogy a r*b@ncos viselkedésével eladhatja a klipjeit. Egyébként elég érdekes módon akarta féltékennyé tenni...
2012. május 08. 16:14
JARREKA nekem is ugyanez a véleményem róla.Szánalmas,ha valaki már ennyire rohan egy pesi után. -.-
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: