Nemrégiben csiripelte a Twitter-oldalán az énekesnő, hogy egy bárban járt, ahol a lányok öltáncot lejtve szórakoztatták az odalátogatókat. Több hölgy fehérneműjébe rejtettek nagyobb összegeket az énekesnő, és barátai. A történtek okaira pszichiáterek adtak magyarázatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pszichiáterek vizsgálták Rihanna viselkedését
2012. május 08. 12:02
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
2012. május 08. 12:05
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
Ne már, Rihanna ne csinálja már ezt! Annyira szeretem!
2012. május 08. 12:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Érdekes módot választott. Szerintem ha valaki a pasiját féltékennyé akarja tenni, David Beckhamet vagy Johnny Deppet smárolja le és azzal próbáljon az exe idegeire menni ...
2012. május 08. 12:15
|
|
poni0073ulesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 172525 offline
|
bármit is csináljon, nem fog megváltozni róla a véleményem
IMÁÁÁÁDOM RIHANNA-t
de nem akarom h visszamenjen Chris-hez
2012. május 08. 12:15
Remélhetőleg "barna Britney" nem fog úgy járni, mint fehér névadója. Tényleg pszichiátriai eset lehet az, akit kék-zöld foltosra gyepál a pasija és még ezek után is igényt tart rá.
Miért ragaszkodik ennyire hozzá? Sokkal jobbat találna magának, aki még (talán) meg is becsülné őt.
2012. május 08. 12:31
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Remélem nem lesz tragédia a vége :S..
2012. május 08. 12:33
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Se Chris-t, se Rihannát nem szeretem emberileg (bár előbbinek a zenéjét imádom!). Azonban valahol mindkettőnek igazat adok. Mondjuk RiRinek nem így kéne felhívnia magára az exe figyelmét, sőt jobban tenné, ha továbblépne, ahogy azt Chris is tette. Mindkettejüknek jobb lenne, főleg Rihanna lelki egyensúlya jönne helyre, ha végre maga mögött hagyná Mr. Brownt...
2012. május 08. 12:36
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Folytatódik Rihanna lejáratása! Ez az! Már vártam ezt a cikket

Az 100%, hogy Rih a pénz és a siker ellenére is boldogtalan. Ezzel tisztában vagyok! De hagyjuk már Christ! Bulizott Chris előtt is, mikor felvette a "rossz kislány-imidzset" és azóta folytatja ezt...Meg pszichiáterek elemzik az ő életét??
sokan unatkoznak úgy veszem észre! Hagyják békén, hadd élje az életét, ha neki úgy jó, bulizzon, drogozzon, mit tudom én, de ez a Chris-téma már nagyon gáz! Az emberek magyarázzák be saját maguknak, hogy biztos szerelmes még Rihanna
Az 100%, hogy Rih a pénz és a siker ellenére is boldogtalan. Ezzel tisztában vagyok! De hagyjuk már Christ! Bulizott Chris előtt is, mikor felvette a "rossz kislány-imidzset" és azóta folytatja ezt...Meg pszichiáterek elemzik az ő életét??
2012. május 08. 12:37
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Amikor nézem a képeit nekem is mindig az jut eszembe, hogy nagyon szeretet hiányban szenved. A barátai meg egy bunkó banda lehet, kibeszélik minthogy segítenének rajta. Mert lehet, hogy amúgy is rossz kislány, de ez akkor se normális viselkedés, látszik rajta, hogy boldogtalan.
2012. május 08. 12:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.05.08. 12:36)
Folytatódik Rihanna lejáratása! Ez az!
A helyzet az, hogy saját magát járatja le.
Én eleinte csíptem, az első két lemezének időszakában teljesen szeretni való volt, jó volt a zenéje is, nem iyen szar elektromaszlag amit most r'n'b néven próbálnak eladni. Elkurvult, ennyi, hogy mi az oka, azt csak ő tudja, de ez az igazság.
2012. május 08. 12:51
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Undorító, mennyire tömik pénzzel és futatják ezt a lányt. Egy olyan személyiséggel ruházzák őt fel, ami nincs is neki. Melyik az igazi arca? Minden lemeznél más színű a haja, és más a stílus, amiben énekel. És a rajongók meg baromira elfogultak, hogy mindezt nem látják
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 08. 12:58
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
_ToTo_
"A helyzet az, hogy saját magát járatja le."
Számítottam arra, hogy valaki ezzel fog jönni
igen megváltozott elég rendesen, nem tudja sokszor, hol a határ, de ez azt hiszem, nemcsak az ő hibája. Elég sokan bekajálják mégis, amit csinál, és ő ezt természetesen élvezi is. Nem kéne a magánéletében túrkálni, meg egy tweet alapján történeteket szőni róla. Ez butaság. Mindennek megvan az oka, amiért így viselkedik és hogy nem bír magával. Ahogy a cikkben is áll, egy társra lenne szüksége, akkor lehet lenyugodna. De ez, hogy ilyen-olyan ribi, az nem segít rajta, max több figyelmet kap, hiszen beszélnek róla, ez is a célja. Hiába a sok Rihanna antifan itt, ez így van
Mindenki foglalkozik vele, csak most negatív a cikk róla és mindenki utálja
"A helyzet az, hogy saját magát járatja le."
Számítottam arra, hogy valaki ezzel fog jönni
2012. május 08. 13:03
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Rihannát karrierje elején Én is szerettem. Jó kis fülbemászó zenéket gyártott, és egy tündéri csaj volt. Mióta a Brown gyerekkel összejött, és sorra jöttek a botrányai szinte kifordult magából Riri. Lássuk be. Ez nem az a Rihanna, akit megismert a világ. Szöges ellentéte annak ami volt sajnos.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 08. 13:30
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Szegény RiRi...
ez nem szánalmas...nem értitek?!!szenved amiatt,hogy Chris azt a kis ázsiait választotta helyette!
És ha megnézitek a karrierje elején (mielőtt összejött Chrisszel) nem volt ez az önmagából kifordult és cél tudatlan lány..Magabiztos,határozott és egy tündéri csajszi volt,akit én megismertem!Navy szívem,lelkem,de nem ezt a nőt szerettem meg.!Ez a RiRi már nem az a mosolygós,aranyos és édes lányzó,aki volt.Tudom,hogy szükséges a változás stb..de azt nekem senki se magyarázza meg,hogy a változásnak 360 fokosnak kell lennie!Vissza akarom kapni a régi Robyn Rihanna Fenty-t..!Azt a lányt akit én megszerettem!Nem értem miért akar ilyen lenni?!Ő nem ez a nőszemély..egyszerűen csak figyelemre vágyik (ezt tudom),de én azt akarom,hogy a figyelmet ne azzal hívja fel magára,hogy teljesen kifordul önmagából,és másnak mutatja magát..Vissza akarom kapni azt a tündéri mosolyú lányt..de már én sem tudom,hogy mikor és hova veszett el így..
És ha megnézitek a karrierje elején (mielőtt összejött Chrisszel) nem volt ez az önmagából kifordult és cél tudatlan lány..Magabiztos,határozott és egy tündéri csajszi volt,akit én megismertem!Navy szívem,lelkem,de nem ezt a nőt szerettem meg.!Ez a RiRi már nem az a mosolygós,aranyos és édes lányzó,aki volt.Tudom,hogy szükséges a változás stb..de azt nekem senki se magyarázza meg,hogy a változásnak 360 fokosnak kell lennie!Vissza akarom kapni a régi Robyn Rihanna Fenty-t..!Azt a lányt akit én megszerettem!Nem értem miért akar ilyen lenni?!Ő nem ez a nőszemély..egyszerűen csak figyelemre vágyik (ezt tudom),de én azt akarom,hogy a figyelmet ne azzal hívja fel magára,hogy teljesen kifordul önmagából,és másnak mutatja magát..Vissza akarom kapni azt a tündéri mosolyú lányt..de már én sem tudom,hogy mikor és hova veszett el így..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.