Starity

Tobias Moretti felhívta a figyelmet az olvasás örömére

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 09. 18:17 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Köszönöm a szerkesztőknek a "költöztetést" és a videót is! meghajolo.gif

Azt pedig szépen kérem a kommentálóktól, hogy vagy fejtsék ki TÖBB BŐVÍTETT MONDATBAN a véleményüket, vagy inkább ne szóljanak semmit. mellow.gif Bőven elég, ha valamelyik "nagyon rendes volt tőle", "nagyon aranyos volt tőle" vagy "nagyon kedves volt tőle" hozzászólást tetszikeli... 110.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 09. 18:27 #22
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Én imádok olvasni, egy igazi élmény. smileeee.gif Sok korombeli szerint ciki az olvasás, de szerintem egyáltalán nem. Egy jó regény elolvasásával - amiben nincsenek illusztrációk - fejlődik az ember képzelőereje és kreativitása. A legjobb része egy könyvnek az, hogy saját magam képzelhetem el a szereplőket, a történet helyszínét és úgy 'ámblokk mindent. Örülök, hogy ismert emberek is támogatják ezt, példát vehetnének róla.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. május 09. 19:07 #23
- törölt felhasználó -    
Jó dolog is az olvasás, nem is értem azokat akik úgymond "utálnak" olvasni. Akik ezt mondják azoknak valószínűleg még sosem volt egy jó könyv a kezükben.
Egyébként én is szívesen ott lettem volna a gyerekek helyében és most nem csak azért, mert egy híres színész tartott felolvasást. Remélhetőleg a gyerekek sem csupán azért élveztek olyannyira, mert egy hírességgel lehettek egy légtérben. biggrin.gif Szép kezdeményezés volt, remélhetőleg el is érték vele a céljukat és ezek a gyerekek ezután már olyan szívesen fognak olvasni, mint amilyen lelkesek voltak itt.
2012. május 09. 20:26 #24
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
Imádok olvasni, de magamon is érzem a korok vívmányainak harcát: könyvek vs. internet. Sajnos sokszor a net nyer:$ Az viszont, hogy olvasásra buzdítják a fiatalokat, nagyon jósmileeee.gif
2012. május 09. 20:47 #25
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
Édes mindegy, hogy internet vagy könyv, a lényeg az, hogy olvasson az ember. Nagyon sajnálom az olyan fiatalokat, akik szinte utálnak olvasni, meg vetem őket. Meg persze az olvasás nem szégyen. - ezt csak az értheti akit csúfolnak érte - Meg kell mondanom 19 éves vagyok, és az én korombeliek ki csúfolnak amiért olvasok. Milyen már ez?
2012. május 09. 23:31 #26
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Örömmel olvasom, hogy Tobias ily nemes cselekedetet vitt véghez. Mindigis felnéztem azon sztárokra, akik önmaguk maradtak a siker után is és kiállnak amellett, amiben hisznek. Manapság a gyerekek nem olvasnak és ezen Tobias sem tud sokat változtatni, de nagyon értékelendő a gesztus, vonogathatta volna a vállát, hogy nem csinálom mert nincs értelme.. Mégis megtette és ez a lényeg.
2012. május 10. 11:00 #27
- törölt felhasználó -    
Őszintén,én is imádok olvasni (: meg sem tudom számolni ,hoány könyvet olvastam el,és egyszerűen öröm elképzelni,hogy milyen dolgok történnek. És legalább az én fantáziám,nem a sexre van irányulva... hanem arra amit olvasok..érzem is hogy nem vagyok olyan mint mások (: szerintem is jó olvasni (: érdemes és ha unatkozol nem a gép előtt gubbasztassz hanem inkább könyvet olvasol. sokkal de sokkal egészségesebb.
2012. május 10. 17:26 #28
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
ÉnNAGYON szeretek olvasni, már elolvastam egy csomó regényt, minden pénzemet könyvekre költöm a könyvtárakból is mindent kiveszek (mármint ami egy kicsit is érdekel).
2012. május 10. 17:48 #29
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Én is nagyon szeretek olvasni rengeteg könyvem is van!
2012. május 13. 12:57 #30
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
én is nagyon szeretek olvasni biggrin.gif
2012. május 13. 20:02 #31
- törölt felhasználó -    
Ez egy nagyon kedves gondolat volt, azonkívül lehet, hogy így elérik a céljukat, hogy egy nevesebb ember tartott előadást. Szívesen ott lettem volna, Moretti egy igen szimpatikus figura, szívesen találkoznék vele egyszer élőben. smileeee.gif
Én kiskorom óta nagyon szeretek olvasni, csak úgy falom a könyveket, anyáék alig győzik venni szülinapomra meg karácsonyra. Kicsit drága hobbi, de hát mi lehet tenni. biggrin.gif Osztályomba többen vannak, akik cikinek érzik, hogy én ilyen sokat olvasok, de én meg azt tartom cikinek, hogy ők még majdnem hogy tankönyvet sem fogtak még a kezükben, nem hogy valami olyat, ami saját szórakozásukra szolgálna. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Tilla
2012. május 18. 12:56 #32
- törölt felhasználó -    
Imádok olvasni ez nem probléma!
2012. június 09. 14:16 #33
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Én amióta megtanultam azóta imádok olvasni! biggrin.gif
2012. november 07. 13:36 #34
- törölt felhasználó -    
Akinek fel kell hívni a figyelmét, azt csak sajnálni tudom.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok