Azt pedig szépen kérem a kommentálóktól, hogy vagy fejtsék ki TÖBB BŐVÍTETT MONDATBAN a véleményüket, vagy inkább ne szóljanak semmit.
Tobias Moretti felhívta a figyelmet az olvasás örömére
2012. május 09. 18:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm a szerkesztőknek a "költöztetést" és a videót is!
Azt pedig szépen kérem a kommentálóktól, hogy vagy fejtsék ki TÖBB BŐVÍTETT MONDATBAN a véleményüket, vagy inkább ne szóljanak semmit.
Bőven elég, ha valamelyik "nagyon rendes volt tőle", "nagyon aranyos volt tőle" vagy "nagyon kedves volt tőle" hozzászólást tetszikeli...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 09. 18:27
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én imádok olvasni, egy igazi élmény.
Sok korombeli szerint ciki az olvasás, de szerintem egyáltalán nem. Egy jó regény elolvasásával - amiben nincsenek illusztrációk - fejlődik az ember képzelőereje és kreativitása. A legjobb része egy könyvnek az, hogy saját magam képzelhetem el a szereplőket, a történet helyszínét és úgy 'ámblokk mindent. Örülök, hogy ismert emberek is támogatják ezt, példát vehetnének róla.
Sally Sparrow
2012. május 09. 19:07
Jó dolog is az olvasás, nem is értem azokat akik úgymond "utálnak" olvasni. Akik ezt mondják azoknak valószínűleg még sosem volt egy jó könyv a kezükben.
Egyébként én is szívesen ott lettem volna a gyerekek helyében és most nem csak azért, mert egy híres színész tartott felolvasást. Remélhetőleg a gyerekek sem csupán azért élveztek olyannyira, mert egy hírességgel lehettek egy légtérben.
Szép kezdeményezés volt, remélhetőleg el is érték vele a céljukat és ezek a gyerekek ezután már olyan szívesen fognak olvasni, mint amilyen lelkesek voltak itt.
Egyébként én is szívesen ott lettem volna a gyerekek helyében és most nem csak azért, mert egy híres színész tartott felolvasást. Remélhetőleg a gyerekek sem csupán azért élveztek olyannyira, mert egy hírességgel lehettek egy légtérben.
Sally Sparrow
2012. május 09. 20:26
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Imádok olvasni, de magamon is érzem a korok vívmányainak harcát: könyvek vs. internet. Sajnos sokszor a net nyer:$ Az viszont, hogy olvasásra buzdítják a fiatalokat, nagyon jó
2012. május 09. 20:47
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Édes mindegy, hogy internet vagy könyv, a lényeg az, hogy olvasson az ember. Nagyon sajnálom az olyan fiatalokat, akik szinte utálnak olvasni, meg vetem őket. Meg persze az olvasás nem szégyen. - ezt csak az értheti akit csúfolnak érte - Meg kell mondanom 19 éves vagyok, és az én korombeliek ki csúfolnak amiért olvasok. Milyen már ez?
2012. május 09. 23:31
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Örömmel olvasom, hogy Tobias ily nemes cselekedetet vitt véghez. Mindigis felnéztem azon sztárokra, akik önmaguk maradtak a siker után is és kiállnak amellett, amiben hisznek. Manapság a gyerekek nem olvasnak és ezen Tobias sem tud sokat változtatni, de nagyon értékelendő a gesztus, vonogathatta volna a vállát, hogy nem csinálom mert nincs értelme.. Mégis megtette és ez a lényeg.
Sally Sparrow
2012. május 10. 11:00
Őszintén,én is imádok olvasni (: meg sem tudom számolni ,hoány könyvet olvastam el,és egyszerűen öröm elképzelni,hogy milyen dolgok történnek. És legalább az én fantáziám,nem a sexre van irányulva... hanem arra amit olvasok..érzem is hogy nem vagyok olyan mint mások (: szerintem is jó olvasni (: érdemes és ha unatkozol nem a gép előtt gubbasztassz hanem inkább könyvet olvasol. sokkal de sokkal egészségesebb.
2012. május 13. 20:02
Ez egy nagyon kedves gondolat volt, azonkívül lehet, hogy így elérik a céljukat, hogy egy nevesebb ember tartott előadást. Szívesen ott lettem volna, Moretti egy igen szimpatikus figura, szívesen találkoznék vele egyszer élőben.
Én kiskorom óta nagyon szeretek olvasni, csak úgy falom a könyveket, anyáék alig győzik venni szülinapomra meg karácsonyra. Kicsit drága hobbi, de hát mi lehet tenni.
Osztályomba többen vannak, akik cikinek érzik, hogy én ilyen sokat olvasok, de én meg azt tartom cikinek, hogy ők még majdnem hogy tankönyvet sem fogtak még a kezükben, nem hogy valami olyat, ami saját szórakozásukra szolgálna.
Én kiskorom óta nagyon szeretek olvasni, csak úgy falom a könyveket, anyáék alig győzik venni szülinapomra meg karácsonyra. Kicsit drága hobbi, de hát mi lehet tenni.
2012. november 07. 13:36
Akinek fel kell hívni a figyelmét, azt csak sajnálni tudom.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.