Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 12. 00:44
Szépnek szép, de királynő nem lenne belőle, az tuti. Ami az alkatát illeti, szerintem nincs vele baj, de mindenki tudja, hogy egy ilyen versenyen mik az elvárások. Viszont ezt finomabban is lehetett volna közölni, mert ez így..... -.-"
2012. május 12. 08:38
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
úristen, tényleg dagadt.:|xdd nem azért, d 70 kg-val h akar szépségkirálynő lenni?! nem is értem hogy gondolta.
2012. május 12. 12:48
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Az arca tényleg nagyon különleges, és szép, de a teste az nincs valami jó kondiban, szerintem ez a döntés nem Hajdú bunkósága miatt született...
2012. május 12. 13:17
Nem mondom, hogy kövér, mert nem az. Az arca tényleg bájos, viszont ilyen testtel nem lehet szépségkirálynő, sem pedig modell vagy bármi ilyesmi.Hozzátenném, mert a súly számít, mert pl lehet valaki 70 kiló, de közben vékony, nem feltétlenül zsír az a 70 kiló, hanem mondjuk erősek a csontjai... Egyébként így saccra egy két-három kilót kellene fogynia, de hát a szépség relatív.
2012. május 12. 19:37
|
|
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline
|
De am most anorexiásokat akarnak szépségkirálynőnek, mert szerintem meg ha 70 kg az nem olyan vészes.Amúgy szerintem meg neki csak a csípője tűnik annak de ő körte alkoat ahogy így látom, de lehet h csak a haja takarja el a vállát!
2012. május 13. 01:09
|
|
zsaki92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 171708 offline
|
Mikor ezt megláttam, majdnem hátast dobtam! És akkor csodálkoznak az emberek, hogy miért kerül egyre több fiatal lány kórházba, anorexia gyanújával. Itt a válasz! A 21. század szégyene, hogy csak az nézhet ki jól, akinek zörögnek a csontjai vagy minden porcikája tökéletes.
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxmnv6GvPv1qz9qooo1_500.jpg
Íme egy tökéletes példa: Marilyn Monroe, az örök "sexszimbólum" egyszerre dögös, bájos és gyönyörű. Mai napig a világ egyik legszebb nőjeként van számon tartva úgy, hogy volt rajta némi plusz kiló.
http://www.felsofokon.hu/sites/default/files/users/szagnes27/images/szepseg-karcsusag-mosoly-modell-8551.jpg
Őszintén! Ez mégis mivel szebb ??
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxmnv6GvPv1qz9qooo1_500.jpg
Íme egy tökéletes példa: Marilyn Monroe, az örök "sexszimbólum" egyszerre dögös, bájos és gyönyörű. Mai napig a világ egyik legszebb nőjeként van számon tartva úgy, hogy volt rajta némi plusz kiló.
http://www.felsofokon.hu/sites/default/files/users/szagnes27/images/szepseg-karcsusag-mosoly-modell-8551.jpg
Őszintén! Ez mégis mivel szebb ??
2012. május 13. 11:39
nem is tudom miért kellett kizárni? csak azért mert nem vékony..? vannak olyan nők akik így is szépek..nem csoda h annyi lány anorexiás.. remélem nem lesz mégegy ilyen aki ezért zárki vkit!-.-"
2012. május 13. 19:21
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Na, ezt nevezzük mi diszkriminációnak. Könyörgöm nagyon csinos ez a lány, egy esélyt kaphatott volna.
2012. május 13. 21:07
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Szerintem nem olyan kövér, sőt csinos. Jó lehet, hogy nem modell alkat, de ne legyen anorexiás kinézetű én azt mondom így a szép valaki ha van rajta egy kis súlyfelesleg!!
hát nincs igazam??
2012. május 14. 07:54
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
nah ha meg sovany lett volna akkor meg az lett volna baj
2012. május 14. 13:07
Szerintem nagyon is csinos!
Bár ebben a mai világban az anorexiások az átlag!
Aki egy kicsit is husisabb vagy nőiesebb az már kövérnek számít!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: