Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 10. 22:59
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Most lehet hogy egy érzéketlen bunkónak fogok tűnni de nem érdekel szerintem a szépségirálynők igen is legyenek soványak nem azt mondom hogy minden csontjuk álljon ki de szerintem a 70 kiló túl sok
2012. május 11. 06:56
|
|
akksvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.25. Hozzászólás: 298 Csatolások: 6 Azonosító: 70015 offline
|
szerintem csinos lány és ne Hajdu döntse már el együl, hogy ki a legszebb...ha az embereknek az ilyen tetszik..talán végre a tinilányok is abba hagynák a koplalást
2012. május 11. 07:53
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
csak egy tizessel több nálam XD és én sem megyek szépségversenyekre
Ami azonban a nagyobb probléma hogy NEM ARÁNYOS AZ ALAKJA, kvázi nálam nem üti meg a mércét...nem is értem miért jelentkezett:)
Ami azonban a nagyobb probléma hogy NEM ARÁNYOS AZ ALAKJA, kvázi nálam nem üti meg a mércét...nem is értem miért jelentkezett:)
2012. május 11. 09:27
|
|
NoncsMoncsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 175280 offline
|
Szép lány, de tényleg nem szépségversenyre való..
Legyen akkor inkább fotómodell, de ne induljon egy olyan versenyen ahol igenis számít a súly..
2012. május 11. 10:38
Utálom, ha valakit a súlya miatt ítélnek el! Az emberi hülyeség egyre mélyebbre süllyed!
2012. május 11. 14:58
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Valamilyen szinten megértem Hajdú Pétert. A szépségkirálynőnek, csak az való aki szinte hibátlan. Viszont Jennifert is megértem, mert a súlya miatt kizárni. És még nem is kövér annyira! Szóval...
2012. május 11. 15:02
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Jesszus! Ez nagyon durva.Csak ezért?
Amúgy szerintem a teltebb modellek sokkal szebbek,mint a nagyon véknyak!Minden modell anorexiás!
Sokat szoktam nézni a Kifutót meg a Top Modell Leszek-et,és egyiknek sincs melle,csontsoványak stb.
Amúgy is a teltebb lányok sokkal szebbek,és a fiúknak is jobban bejönnek
Amúgy szerintem a teltebb modellek sokkal szebbek,mint a nagyon véknyak!Minden modell anorexiás!
Sokat szoktam nézni a Kifutót meg a Top Modell Leszek-et,és egyiknek sincs melle,csontsoványak stb.
Amúgy is a teltebb lányok sokkal szebbek,és a fiúknak is jobban bejönnek
2012. május 11. 16:00
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.05.10. 22:25)
Én nem vagyok a csontsoványság híve, de ez a lány messze áll a szépségkirálynőtől. Nem azt mondom h legyen vékony de legyen kisportolt,izmost teste zsír nélkül. Nehéz elérni az olyan alakot, de van aki éhezés és minden mesterséges szar nélkül tartja kirobbanó formában magát. Ha ez a lány bent maradt volna igazságtalanság lett vna azokkal a lányokkal szemben, akik vért izzadnak a jó testükért. Helyes és szimpatikus de nem szépségkirálynő. Am Hajdú azt mondta h le kéne fogynia 10 kilót...ami szerintem teljesen korrekt.(nem Hajdut szeretném védeni)
Igen, csakhogy nem ez a magyar tendencia, mert a jelentkezők többsége sportról még csak nem is hallott, tiszta narancsbőrösek meg löttyedt a testük, amelyiknek nem, az annyira gebe, hogy nem volt miből narancsbőrt növesztenie, de hogy nem az egészséges életmódnak és a kitartó munkának köszönhetik az alakjukat arra mérget vehetsz! Aki egészségesen él az nem így néz ki, mint ezek a lányok. Szóval igenis igazságtalan, hogy valakit, akit szerintem teljesen egészségesen néz ki, kizárnak. Lehet, hogy van rajta némi felesleges, és? Attól még ha megkérdeznél egy orvost, rögtön rávágná, hogy ez a lány egészséges. Nem gyűrődik rajta a háj, szép feszes a bőre és nőies az alakja. Nézd meg a mögötte álló lányt rózsaszínben, szerinted egy női combnak így kell festenie? Etiópiában néznek ki az emberek, de nem önszántukból!
Ha a közönség beválasztotta miért kell kizárni? Nem arra mondjuk, hogy szép, amit az emberek többsége szépnek tart? Különben is abba kellene már hagyni ezt a szélmalomharcot, a szépségipar évek óta próbálja elhitetni velünk, hogy a csontsovány nők a szépek, ehhez képest ha megkérdezel 10 férfit 9 az elekezőjét fogja vallani... akkor meg minek erőltetni? A divatvilágot a meleg pasik irányítják akiknek lehet, hogy vonzóbb egy fiús alkatú, laposmellű nő, de attól még nem kéne elhitetni a világgal, hogy csak ez lehet szép és egy teltebb nő már ne is lehessen szépségkirálynő.
2012. május 11. 16:57
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
tény, hogy van egy kis felesleg, de nem már, h a hajdú mondja.... -.-
2012. május 11. 17:52
|
|
dorca97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 126897 offline
|
Adricole10 pontosan.
Nem értem, hogy mér jó ha valaki kb. 20 évesen 50 kiló. Mért kellene ennek a csajnak úgy kinézni majdnem mint egy anorexiás?! Szerintem az a kis súly felesleg semmi szinte, így is szép csaj. Talán a combja egy kicsit nagyobb. És?! Nagy kaland attól még szép.
Nem értem, hogy mér jó ha valaki kb. 20 évesen 50 kiló. Mért kellene ennek a csajnak úgy kinézni majdnem mint egy anorexiás?! Szerintem az a kis súly felesleg semmi szinte, így is szép csaj. Talán a combja egy kicsit nagyobb. És?! Nagy kaland attól még szép.
2012. május 11. 17:56
|
|
dorca97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 126897 offline
|
Na jó, egy picit túlzás volt hogy: "Mért kellene ennek a csajnak úgy kinézni majdnem mint egy anorexiás?!
De akkor is. Nézzük meg a hátrébb álló csajt (rózsaszín fehérnemű vagy bikinis), ne mondja nekem senki hogy az szép meg sexi ha az ember két lába között akkor hely van mint neki.
De akkor is. Nézzük meg a hátrébb álló csajt (rózsaszín fehérnemű vagy bikinis), ne mondja nekem senki hogy az szép meg sexi ha az ember két lába között akkor hely van mint neki.
2012. május 11. 21:21
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
Hajdú egy érzéketlen bunkó p.csfej^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: