na pont a Hajdú beszél amikor veszül rajta minden ruha
sztem nem dagadt és tényleg ne csodálkozon senki ha annyi lány anorexiás
vampiregirl144 egyetértek
Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 09. 21:40
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Nagyon csinos,arányos csajszi,de az ilyen versenyekre sosem fogják beengedni oda csak az árnyék lányok mehetnek.Ez a diszkrimináció.És azok a lányok évek óta a döntőbe sem jutnak be a világversenyen pedig beléjük ölnek egy csomó pénzt a szépségiparosok.
2012. május 10. 10:43
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Ez a Hajdú egy böszme pöcs.
Szerintem ideje lenne a magyar médiának és szépségiparnak is nyitni a kerekded idomokkal rendelkező nők felé. Hajdú és Schobert haverja mást sem csinálnak, mint azt hangsúlyozzák, hogy a szépség 50 kiló alatt kezdődik, ebből pedig nekem igencsak elegem van, és vannak így mások is. Azt súlykolni az emberekbe, hogy a szépség egyenlő a 34es alatti konfekciómérettel, az már több mint durva.
ÉSZHEZ KÉNE TÉRNI
Szerintem ideje lenne a magyar médiának és szépségiparnak is nyitni a kerekded idomokkal rendelkező nők felé. Hajdú és Schobert haverja mást sem csinálnak, mint azt hangsúlyozzák, hogy a szépség 50 kiló alatt kezdődik, ebből pedig nekem igencsak elegem van, és vannak így mások is. Azt súlykolni az emberekbe, hogy a szépség egyenlő a 34es alatti konfekciómérettel, az már több mint durva.
ÉSZHEZ KÉNE TÉRNI
2012. május 10. 10:46
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Most komolyan, nézzétek meg ezt a lányt. Gyönyörű. Szerintem nem is túlsúlyos. És ami a legdurvább, hogy őt a közönség szavazta be. Tehát tetszik a nézőknek. Ki ez a Hajdú -aki mellesleg ugyanebből a közönségből keresi a pénzét- hogy megkérdőjelezze a nézők döntését?
Őt kéne kizárni valahova...
Őt kéne kizárni valahova...
2012. május 10. 14:53
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
nos igen... elég duci hozzá, hogy szépségversenyt nyerjen, de szerintem a való élethez nem kell fogynia, mert ha királynő nem akar lenni, akkor is szép, nem kell mindenkinek felfújt műmell és csont sovány alkat.
2012. május 10. 14:59
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Hajdút utálom, de most igaza volt.
A versenyen mindig hajszálvékony lányok szerepelnek. Ennek a lánynak sincs gond az alakjával, de a versenyre sok.
A versenyen mindig hajszálvékony lányok szerepelnek. Ennek a lánynak sincs gond az alakjával, de a versenyre sok.
2012. május 10. 15:36
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Én ezt nem értem. Ez igazságtalanság... Miért ne jelentkezhetnének ilyen lányok is a versenyre? Nem csak a gebe alkat a szép, mert igenis vannak gyönyörű kövér lányok is. Hajdú pedig nézzen tükörbe!
2012. május 10. 15:56
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Még ilyet a testsúlya miatt kizárnak valakit?Ez így akkor igazsgtalan verseny szerintem nagyon szép lány.
2012. május 10. 17:06
50 kiló, már ne is haragudjatok, de egy 20-25 éves lány számára betegesen kevés. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de ha már nő, akkor legyen rajta mit fogni, ne csak egy két fogpiszkálón járó próbababa legyen. 70 kiló teljesen elfogadható, tök szép combjai vannak a csajnak, széles csípője, nincs fölösleges zsír a hasán sem, és az arca is gyönyörű. Egyszerűen nem értem, miért kellett kizárni. A Tolvai Renis cikknél is éppen ezekről az elkorcsosult társadalmi elvárásokról beszéltem, amit Hajdú bácsi most tökéletesen demonstrált..
2012. május 10. 17:37
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Nem tudom, miért Hajdút kell szidni... Teljesen normális hangnemben elmondta a problémáját, nem is kövérezte le, vagy bármi ilyesmi. Ez a lány maga jelentkezett a műsorba, tudhatta, hogy nem olyan lányok szoktak nyerni az ilyen versenyeken, akiknek az övéhez hasonló az alakjuk... Mi az indoka a perelgetésre? -.-
2012. május 10. 20:09
Szerinte mjó így ahogy van mér azt akarják hogy anorexiás legyen???
2012. május 10. 21:19
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Ez a világ egyszerűen borzalmas...miért kéne mindenkinek úgy kinézni, mint a kisujjamnak.? szánalmas felfogás...
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. május 10. 22:25
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Én nem vagyok a csontsoványság híve, de ez a lány messze áll a szépségkirálynőtől. Nem azt mondom h legyen vékony de legyen kisportolt,izmost teste zsír nélkül. Nehéz elérni az olyan alakot, de van aki éhezés és minden mesterséges szar nélkül tartja kirobbanó formában magát. Ha ez a lány bent maradt volna igazságtalanság lett vna azokkal a lányokkal szemben, akik vért izzadnak a jó testükért. Helyes és szimpatikus de nem szépségkirálynő. Am Hajdú azt mondta h le kéne fogynia 10 kilót...ami szerintem teljesen korrekt.(nem Hajdut szeretném védeni)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.