Mindig is utáltam Hajdú Pétert. Mintha ő nem lenne 'túlsúlyos'
Ennek a lánynak sokkal szebb alakja van, mint azoknak a csont és bőr libáknak. Különben sem az számít mennyit mutat a mérleg.
Hogy lehet így széttaposni az önbecsülését valakinek? Hajdúnak kéne hogy jó páran beolvassanak, akkor talán helyrebillenne az agya.
Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 09. 14:12
Szerintem nyugodtan továbbmehetett volna. Nagyon szép. Engedni kellett volna hogy tovább jusson. ha az embereknek nem tetszett volna, úgy is hamar kiejtik. én szavaztam volna rá, az biztos
Hajdú pedig menjen a picsába.
DE ha az Eu-ban követett szépség ideált nézzük ( ami hülyeség) Ha meg is nyeri a magyar címet, nem jutott volna tovább a nemzetközin. hisz valljuk be. Hiába terelődik a divat helyesebb irányba, ( kezdik értékelni a természetes, egészséges szépséget, nem a soványságot ) Akkor is még hosszú út áll az emberek előtt, hogy ne csak csontkollekciókat alkalmazzanak. Mindenki lehet szép. legyen az 50, 60, vagy 90+ kilós.
DE ha az Eu-ban követett szépség ideált nézzük ( ami hülyeség) Ha meg is nyeri a magyar címet, nem jutott volna tovább a nemzetközin. hisz valljuk be. Hiába terelődik a divat helyesebb irányba, ( kezdik értékelni a természetes, egészséges szépséget, nem a soványságot ) Akkor is még hosszú út áll az emberek előtt, hogy ne csak csontkollekciókat alkalmazzanak. Mindenki lehet szép. legyen az 50, 60, vagy 90+ kilós.
2012. május 09. 14:29
|
Nennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 114807 offline
|
De utálom Hajdút.
Azért mert az ő neje botsáska, mindenki legyen az?
Miért túlsúlyos ez a lány mert nem 40kg? A döntősök többsége betegesen sovány.
Ha van is rajta 2-3 kb felesleg a felkészítő táborban simán leadta volna!!
Ehelyett ország-világ előtt megalázták.
Én is perelnék a helyében.
Azért mert az ő neje botsáska, mindenki legyen az?
Miért túlsúlyos ez a lány mert nem 40kg? A döntősök többsége betegesen sovány.
Ha van is rajta 2-3 kb felesleg a felkészítő táborban simán leadta volna!!
Ehelyett ország-világ előtt megalázták.
Én is perelnék a helyében.
2012. május 09. 14:39
Szerintem szép lány , az arca sokkal szebb mint pár kis csontváznak , talán a combjáról kéne picit leadni ... sajnálom őt , de ha a divatvilágban csak a csontvázak érvényesülnek akkor mit tudunk csinálni ?
2012. május 09. 15:00
Pfff... Ez akkora gáz, hogy mindenhol csak a csontvázakat érvényesítik, pedig ez a csaj szerintem úgy gyönyörű, ahogy van....
2012. május 09. 16:05
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Ez a Hajdú is egy képmutató ember, mindenhol mindenki azt szajkózza, hogy nem szépek a csontsovány lányok, meg mindenki azért "küzd", hogy elfogadják a NŐket akik nem 45 kilósak és akkor nyilvánosan ilyet csinálnak, egyébként szerintem is szép ez a lány és egyáltalán nem kövér....
2012. május 09. 16:27
|
|
Eny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 127157 offline
|
a Hajdú egy bunkó, de azért a csaj nem egy szépségkirálynő jelölt, azért be kell vallani, bár én sem szeretem a csontvázakat, de én szerintem nem 70 kilónak kell lennie, hanem 60-nak.És ezért perelni?Egy kicsit túlzás, nincs jobb dolga??
2012. május 09. 17:24
|
|
rékusss3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 151186 offline
|
végre valaki nem csontváz volt erre kizárja Hajdú Péter, akire ránézek és egyből hányok!!nem azért de hajdú menjen a .....-ba!! attól h valakinek nem látszódik ki a bordái attól még lehet szép az az ember! ja és nem kiló szerint kell dönteni szerintem hanem szépség szerint és valaki 70 kilósan is lehet szép de mind1!
2012. május 09. 18:14
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
végre egy olyan lány, akinek nem koplalja magát csont soványra, mert megakar felelni az elvárásoknak, erre őt kizárják. Komolyan mondom undorító ami ebben a modellségben meg szépségkirálynősdiben megy. Remélem a lány egy dekát sem fog leadni. Hajdúról pedig eddig is megvolt a véleményem.
2012. május 09. 20:05
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ekkora hülyeséget!Azért zárták ki mert 70 kg?És még csodálkoznak hogy egyre több fiatal lány lesz anorexiás mert a mai szépség "ideál" az undorítóan sovány gebe nők mondhatom gyönyörűek!!Tudom vannak ilyen alkatú emberek de akkor is!!!!Hajdú Péter meg mennyen a pi*ába!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: