Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 08. 19:43
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Szerintem ez a lány gyönyörű.Viszont Hajdú duhajnak szívesen betörném a képét.
2012. május 08. 19:48
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Amúgy Hajdú nézett már tükörbe, kretén senkiházi túl nagy ennek az arca ki ő,hogy ő ugat kis porszem.
2012. május 08. 19:58
Nem azt kéne nézni hogy ki mekkora darab, hanem a kisugárzást. Vagy én gondolom rosszul? Mellesleg ez a csaj nem is néz ki 70 kilónak, gondolom csak nehezebb csontozatú.
2012. május 08. 20:03
|
paradise02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 175141 offline
|
Jennivel egy suliba jártunk. Egyáltalán nem 70 kiló. Ez a kép torzítva lett, még a vak is látja, hogy photoshop az egész. Szánalmasak! Biztos vagyok benne, hogy valami pénzes hölgynek kellett a hely.
2012. május 08. 20:19
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
csak mert nem egy darabka csont a csaj, miért kell rögtön kizárni? ha a közönség megszavazta, akkor az azt jelenti, hogy az emberek szívesen néznék. és akkor még csodálkodnak, hogy annyi anorexiás meg bulímiás tinédzser van... jó példa.
2012. május 08. 21:26
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Azért mert nem zörögnek a csontjai kizárni?!A nézők be szavazták az nem számít?Nem csodálkozom,ha Sarka Katának önértékelési próblémái vannak!!!!
2012. május 08. 21:52
|
|
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline
|
Már ne is haragudj Hajd Péter de ez így nem fer...:/ atttól h van rajta némi súlyfelesleg attól ő még nem lehet szép? és nem érezheti magáát királynőnek?? ahhoz h vki szép legyen nemkell anorexiásnak lenni-.-"" Én csak gratulálni tudok az ilyen embereknek
2012. május 08. 22:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mondjuk tényleg egy kicsit túlsúlyos,hogy szépségkirálynő lehessen... de attól még beszavazták úgy,hogy ugyan úgy indulhatna...!!! De én meg azt nem értem,hogy ez a paraszt Hajdú mit dumál bele ebbe az egészbe nem is értem,hogy mi a a franc köze van ehhez.... Szunai Lindától is elakarta volna venni a koronát mert,hogy egy valamilyen versenyen rosszul csinálták meg a haját.... azt sem értettem de akkor nem vették el tőle a koronát ( még szerencse )
2012. május 09. 08:19
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
szerintem nagyon szép lány!
meg ha már "véletlenül" került is be, a szervezőknek és a zsűrinek vállalnia kellene a hibájukat és Jennivel együtt folytatni a versenyt. Ha van nála szebb, akkor úgyse ő győz... de ez így gerinctelenségre vall!
2012. május 09. 08:48
Mayle Jennifer alapjában szép lány, de 70 kiló, míg a mezőnyben 50 kilós lányok versenyeznek.” – magyarázta Hajdú, majd azt is hozzá tette, hogy ha lead tíz kilót, jövőre szeretettel várják. - asszem a fazon nem tud számolni XD
A csaj alakjával nincs semmi baj. Legalább nem egy csontkollekció. Nem értem, miért az olyan lányokat szerepeltetik. Így nem csoda, h a mai lányok többsége elől deszka, hátul léc. Ha nem csak a nádszál alkatú embereket, hanem a husibbakat is odaengednék a kifutókra, nem lenne ekkora nyomás a fiatalságon sem.
Hajdú meg már eleget égette magát, eltűnhetne a médiából! -.-"
A csaj alakjával nincs semmi baj. Legalább nem egy csontkollekció. Nem értem, miért az olyan lányokat szerepeltetik. Így nem csoda, h a mai lányok többsége elől deszka, hátul léc. Ha nem csak a nádszál alkatú embereket, hanem a husibbakat is odaengednék a kifutókra, nem lenne ekkora nyomás a fiatalságon sem.
Hajdú meg már eleget égette magát, eltűnhetne a médiából! -.-"
2012. május 09. 11:01
te jo eg en meg azt hittem valami 100 kilosrol van szo na de hetven? alomsuly szamomra
remelem megnyeri a pert a lenyeg nem a suly mikor fogjak mar fel?
2012. május 09. 11:47
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
szerintem valaki mérje le a Hajdút, aztán a súlyának megfelelő fémmennyiséggel üsse is le...
egyébként 70 kilósan nem lehet senki sem szép???
csak mert akkor abbahagyom a fogyókúrát..
egyébként 70 kilósan nem lehet senki sem szép???
2012. május 09. 12:04
Szerintem semmi baj nincsen vele, es azert kizarni valakit mert 'nem eleg vekony'....
mikor lesz mar vege ennek, attol mert egy csajnak kivan minden egyes csontja, nem feltetlen szep....
2012. május 09. 12:35
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Igazad van Petikém, sokkal szebb egy csont és bőr lány mint egy olyan akinek szép nőies alakja van....így kell lerombolni a picit több mint 50 kilós lányok önbizalmát, mikor a TV-ben Magyarország legszebb lánya 50 kiló s látszik minden bordája...
Jennifer gyönyörű lány, s ilyeneknek kellene versenyezni és legalább jó példát mutatna a fiatalságnak s nem lenn egy csomó lány önkép zavaros...
Jennifer gyönyörű lány, s ilyeneknek kellene versenyezni és legalább jó példát mutatna a fiatalságnak s nem lenn egy csomó lány önkép zavaros...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: