Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 08. 14:35
Tessék itt a példa! Már megint arra buzdítják a tiniket hogy legyenek csontvázak...aztán meg csodálkoznak, ha egy páran anorexiásak lesznek.
2012. május 08. 14:38
Őszintén szólva nekem az arca se tetszik..
De mindegy, amúgy nem egy bálna, sőt inkább nőies de hát ez egy ilyen dolog sajnos..
2012. május 08. 14:40
Ezek után, nem hiszem, hogy jövőre jelentkezni fog, ha csak azzal foglalkoznak, hogy hány kiló. És igaza lenne. Ugyanis szerintem nagyon szép, attól hogy nem 50 kiló. Amúgy nem is néz ki 70 kilónak, nem tudom, hol probléma, hogy versenyez. Amúgy ez valami előírás volt a verseny kiírásakor, hogy csak 50 kilós lányok jelentkezhetnek? Ha nem, akkor nem tudom mi a probléma.
2012. május 08. 14:41
Hogy ez a csaj kövér??
Nyissátok már ki a szemeteket. Fogadok h ez a csaj egyedül szebb mint a többi ötvenkilós csonti. Mekkora p@raszt, bunkó, f@sz ez a hajdú
2012. május 08. 14:48
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Csak gratulálni tudok. Mindenhol 50 kilós csontkollekciókat mutogatnak a tv-ben, ezért van a legtöbb lánynak kisebbségi komplexusa és ezekkel a bugyuta szépségkirálynő választásokkal csak nő a lányokban az az érzet, hogy nekik is így kell kinézniük. Hajdú Péter, mint szakmai zsűri tag (
) csak azt üzeni, hogy aki 50 kiló felett van, már túlsúlyos és nem szép.
2012. május 08. 14:49
50 kg-s lányokat várnak versenyezni,(hát gratulálok megint) arra buzdítják az embert hogy fogyjon le,és az is benne van a pakliban hogy a végén anorexiás lesz (jobb esetben nem) ..... :@
2012. május 08. 14:52
Szerintem ez a Hajdú egy nagy paraszt, már bocsánat a kifejezésért. Pont ő beszél? Nézett már ez tükörbe? Nekem is kissebbségi komplexusom van, az ilyen dolgoktól. Senki sem tökéletes. És nem lehet szépségkirálynő mert 70 kiló? Itt tartunk már?
2012. május 08. 14:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nem azt brekegték, hogy bármilyen lányok jelentkezhetnek.?
Hát akkor.?! Gyönyörű ez a lány, igaz, hogy nem vékony, de végre nem egy deszka. Bár a mai napig nem értem, mit keres Hajdú a a szakmai zsűriben, mintha lett volna is valaha valami köze a szépségversenykehez.
[bár kitudja. xD]
2012. május 08. 15:02
A pofám leszakad az ilyen emberektől ekkora parasztot mint ez a Hajdú meég a világ nem látott. Mi az csontvázak szépek de akin már egy kis plusz súly van az már kövér???? Már nem azért de ő is tükörbe nézhetne mert a legszebb pasi díját a büdös életbe nem nyerné el. Az jobb ha olyan vékonyak a lányok h az már egészségtelen. Szerintem Mayle Jenniferen nincs felesleges kiló de hát úgy tűnik csak a fogpiszkálók kellenek ide.
1 felhasználónak tetszik:
JARREKA
2012. május 08. 15:24
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
EZ HOL TÚLSÚLYOS B*SZKI?! sehol semmi. gyönyörű alakja van, és az arca is nagyon szép. Hajdú viszont jobb ha csöndben marad, mert aki túlsúlyokkal küzd az nem ez a lány, hanem ő maga.
))) 70 kg nem sok, ha a lány még magas is...
2012. május 08. 15:41
|
|
szandi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 200 Csatolások: 3 Azonosító: 143503 offline
|
Úristen.. most komolyan???, én szerettem volna ha tovább jutott volna, mert ahogy az Hajdú is mondta, hogy 50 kilós hölgyek vannak a mezőnyben.. Éppen ez a baj... Ha már egy kicsit nagyobb lány jelentkezik akkor már egyből rossz szemmel néznek rá.. Ezt már annyira birom anugy... Szerintem meg egyen talán nem kövér.. Most akkor a lány is állandóan majd a testére fog gondolni, hogy nem jutott be...Tudnak az ilyen emberek pont beszélni.. De nem figyelnek másnak az érzéseire...Elég szomorú.!!!!
2012. május 08. 15:49
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Úristen...és pl Kim Kardashian hány kg hát biztos nem 50 kg és mégis hány újság címlapján volt...hagyjuk
1 felhasználónak tetszik:
Little Dreamer
2012. május 08. 16:01
nem 1 tipikus model alkat..de attól még nem kell kizárni-.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!