Egye meg a Hajdú Péter és az összes többi idióta a 70 kilóját! Nem szeretem ezeket a szépség királynő választásokat,meg is volt rá az okom eddig is hogy miért.. de ez kétségtelenül a legundorítóbb.
Miért volt arra szükség, hogy megalázzák ezt a szép lányt? Mellesleg feldühít, hogy manapság a 70 kg az a túlsúlyos kategóriába esik,mikor szerintem az még nagyon is normális.Nem kell mindenkinek 27-es nadrágot hordani és 70/A-s melltartót mert se melle ,se feneke se semmi!
Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 14. 16:13
2012. május 16. 13:22
|
|
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline
|
Hát egy kicsit lehet hogy túlsúlyos... De azért sajnálom.
Meg egyet kell értenem egy kicsit Petivel mert ha jobban megnézzük ebből a szögből akkor a combja miatt és a széles dereka miatt formátlan!! Egyúttal a keze meg vékony a melle meg a testéhez képest kicsinek tűnik. A szépségkirálynőnek meg mindig minden szögből jól kell kinéznie!
2012. május 16. 15:57
Szerintem nem szép csaj, de abszolút jó alakja van, és 70 kiló nem sok, pláne ha 176-180 centi magas, mert szerintem simán van annyi.
2012. május 16. 16:05
Remélem lesz annyi esze,hogy jövőre nem megy vissza.. egyáltalán nem túlsúlyos.. ma már szinte mindenhol csak az 50 kilósokat keresik..
2012. május 18. 14:28
Szerintem ez a lány gyönyörű, és nagyon szép alakja van... szomorú hogy azért zárták ki, csak mert nem csontsovány.
2012. május 20. 14:16
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Még jó,hogy vannak olyan lányok a világon akik nem csupa csontból állnak!
2012. május 22. 23:03
Már csak az lehet szépségkirálynő aki anorexiás?
Mert van rajta egy kis plusz súly, ezért kellett? Szerintem szép lány. Sajnálom szegényt.
Mert van rajta egy kis plusz súly, ezért kellett? Szerintem szép lány. Sajnálom szegényt.
2012. május 25. 01:07
hát ez semi ha azt nézük valamejik évben egy csunya nagyorrut választottak szépség királynővé enyi erővel őis lehetne az nem csak soványok mert azoknak semi állásuk sincs csak kint log a csontjuk és anyi nem áll meg rajtuk eruha semi enyitt eről
2012. május 25. 06:32
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Szerintem is nagyon szép lány,és gondolkozanak már el evel nem csak neki hanem a többi túlsulyos lányak illetve normális alkatu lányoknak az ömnbizalmát is elveszik! "vajon akkor elég vkony vagyok" stb....merül fel ez nem normális nem csak magukra kéne gondolni hogy mindig a legvékonyabbak persze nincs bajom veül mert nekik meg olyan az alkatuk
de máskoat ezétr nem kell le szólni hogy fogyjon -.-"
2013. szeptember 29. 16:32
|
|
telenovelasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 211127 offline
|
pfffff szerintem nem kövér, szebb az alakja, mint a többi fogpiszkálónak tűnő lánynak, arcra pedig gyönyörű
2013. november 15. 15:58
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
szerintem normális az alkja nem tom mér kellet kirúgni
2015. április 02. 14:29
|
|
fruneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 200598 offline
|
Sok helyen már nagyon előtérbe helyezik az alakot, utána jön az arc "egy kis smink" segíthet alapon...sok szépségversenyben is láttam már olyan arcú nőket h elképesztő h h kerültek azok oda..de az a lényeg h vékony volt...szánalmas
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: