Mayle Jennifert a közönség szavazta be a 21 legszebb lány közé, azonban Hajdú Péter kizárta őt a versenyből, mert túlsúlyosnak találta. A lány perelni készül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Súlya miatt zárták ki a szépségkirálynő-jelöltet
2012. május 08. 11:41
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Ez a lány gyönyörű! Hajdú pedig egy bunkó f*sz! Ennyit lehet rá mondani! Először a saját háza táján tegyen rendet és csak utána szóljon le másokat... pont láttam mikor mondta azt hittem fel tudnám pofozni! Hogy jön ehhez? Egy tapló paraszt! Én is beperelném! És komolyan meg is kéne szivatni! Nem értem mire föl veri úgy a nyáját! Egy k*cs*g! És kész! Engem me meg lehet ezért kövezni nem érdekel! Ha az embreknek ez szúrni fogja a szemét akkor annyit tudok csak mondani hogy sajnálom azt mert nagyon szánalmas...!
2012. május 08. 11:42
gondolhatta volna hogy egy 70 kilóst alapból leszavaznak.
ma már a deszkák a nyerők
"
ma már a deszkák a nyerők
2012. május 08. 11:43
|
|
dreammm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 810 Csatolások: 2 Azonosító: 170185 offline
|
mondjuk ez a Hajdú nemtudomkicsoda sem egy vonzó kategóriájú férfi,nem tudom,mit kell cikizni,ha egy nőn van egy kis fogás,és nem csontkollekció ! Ekkora bunkó egy embert nem hordott magán a föld
2012. május 08. 11:43
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem tudom....attól, hogy valakin van túlsúly még indulhatna, jó oké, talán egy világversenyen nem tudna mit kezdeni, nem tudom, de attól nem kéne kizárni, főleg mikor már bekerült!! :/
2012. május 08. 11:45
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
dreammm teljesen egyetértek veled.
2012. május 08. 11:45
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
hát nem tudom, az igaz, hogy nem az a nádszál vékony csajszi, de nem is túlsúlyos, úgyse nyerte volna meg szerintem, szóval mind1
2012. május 08. 11:48
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Ezt most komolyan??
szerintem süllyedjen el Hajdú, de jó mélyre. Mindig nagy volt az arca, de azért ez mégsem kellett volna. A lánynak ezek szerint az volt a bűne, hogy szép és nőies ?? ezt nem értem akkor. akkor gyártsák tovább a sok anorexiás piszkafát, ha arra van igény
2012. május 08. 11:53
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Hajdú számomra amúgy is egy nagyon unszimpatikus ember, de most komolyan, egy felnőtt nő csak 50kg, ha felnőtt és szépségkirálynőnek indul akkor biztos van legalább 170 cm és ha jól tudom 170 cm-hez az ideális testsúly 54 kg-nál kezdődik. Szerintem ez a lány egy teljesen jó alakkal bír és nem a vékonyságnak kéne a mértéknek lenni...
2012. május 08. 11:54
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez felháborító azért nem versenyezhet mert húsis most komolyan inkább ilyen lányok versenyeznek mert legalább példát mutatnak és szerintem sokkal szebb is ha egy lány húsis...
2012. május 08. 11:58
Én inkább az 50 kilós lányokat zártam volna ki a szépségversenyről! Mert a gesztróság nem szép! És szerintem Jennifer csinos lány!
2012. május 08. 12:06
Ha az a kanadai transzszexuális versenyezhet nemzetközi szinten, akkor ő miért nem? A világon nemcsak 175 centis, 50 kilós csajok léteznek, teret kéne engedniük a többieknek is.
2012. május 08. 12:08
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
Mekkora szánalom ez a Hajdú...
Ennek a nőnek nagyon jó alakja van, gyönyörű
Persze talán nem a legalkalmasabb erre a versenyre, de azt utálom, hogy sehol sem, a deszka lett a "divat" és azok a lányok akik gyönyörűek, de mégis van rajtuk mit fogni nem igazán tudnak bekerülni ilyen versenyekre, ez annyira igazságtalanság
Ennek a nőnek nagyon jó alakja van, gyönyörű
Persze talán nem a legalkalmasabb erre a versenyre, de azt utálom, hogy sehol sem, a deszka lett a "divat" és azok a lányok akik gyönyörűek, de mégis van rajtuk mit fogni nem igazán tudnak bekerülni ilyen versenyekre, ez annyira igazságtalanság
2012. május 08. 12:32
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
De undorító dolog az,ha valakit a testalkata miatt zárnak ki!!! Hülye Hajdú, amúgy is utálom...
Pedig neki legalább NŐIES AZ ALKATA ,nem úgy,mint a többi DESZKA versenyzőnek.Ráadásul a pofija és az arca is nagyon szép.Gyönyörű lány...
Pedig neki legalább NŐIES AZ ALKATA ,nem úgy,mint a többi DESZKA versenyzőnek.Ráadásul a pofija és az arca is nagyon szép.Gyönyörű lány...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: