Selena Gomez egy lánnyal csókolózott
2012. május 09. 16:21
Úristen, nem unjátok még a Justin Bieber-es poénokat? Először oké volt, de ennyi idő után mert kezd nagyon unalmassá válni. Legalább 20-30 fórumozó elmondta, hogy "dehát Justin Bieber is lány hahAHAHAHAHA", szóval köszönjük, megértettük, mi a véleményetek Justinnal kapcsolatban, de egyáltalán nem vagytok poénosak.
2012. május 09. 16:38
|
|
Eny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 127157 offline
|
ez a kép hamis, már külföldi oldal is beszámolt erről, aki Selena fan, az tudja, hogy nem pontosan ilyen az arca, ott is az orrát emelték ki, hogy nem ő az.
1 felhasználónak tetszik:
Pillebaba98
2012. május 09. 17:29
"...volt-e valami apropója, vagy csak szimpla baráti szórakozásból csattant el..."
Ja, én is állandóan csókolgatom a barátnőimet, tudjátok, csak poénból...
2012. május 09. 18:26
Idézet (thunderbird @ 2012.05.09. 17:29)
"...volt-e valami apropója, vagy csak szimpla baráti szórakozásból csattant el..."
Külföldön ez csak a szeretet apró jele, én is sok mindenkit ismerek, aki szereti néha-néha megcsókolni a legjobb barátnőjét. Itt természetesen nem nyelves csókra gondolok, de egy-egy hosszabb puszi még nem a világvége.
1 felhasználónak tetszik:
Pillebaba98
2012. május 09. 18:33
EZ NEM SELENA,NYUGI...HA JOBBAN MEGNÉZITEK,AKKOR TI IS LÁTJÁTOK
2012. május 09. 19:21
|
|
DeTTaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 160930 offline
|
O_O Jajjj... ez bizony Selena csak azt nem tudom miért tagadja a dolgot?! XDD ez a legújabb filméből egy darab aszt hiszem. mivel az egész film a drogról, szexről és ilyenekről szól gondolom onnan van és ez a lány ha jól látom..Ashley Benson. Nem tudom mi van eben olyan szörnyű, film kedvéért Kristen és Dakota meg számtalan színész smároltak már egymással.
2012. május 09. 19:40
Ezt a lezbosziságot.Amúgy meg: engem speciál nagyon nem izgat, csak annyi hogy vajon mit csinál a Bibörke?
2012. május 09. 19:56
Idézet (DeTTaH @ 2012.05.09. 19:21)
O_O Jajjj... ez bizony Selena csak azt nem tudom miért tagadja a dolgot?! XDD ez a legújabb filméből egy darab aszt hiszem. mivel az egész film a drogról, szexről és ilyenekről szól gondolom onnan van és ez a lány ha jól látom..Ashley Benson. Nem tudom mi van eben olyan szörnyű, film kedvéért Kristen és Dakota meg számtalan színész smároltak már egymással. 
Ha jól tudom, akciófilmet forgat, szóval nem tudom miből gondolod hogy tele lesz drogokkal és lánysmárolással. És egy still egy filmből nem így néz ki, ez egy házi fotó. Különben is, Ashley Benson milliószor szebb mint az a lány a képen.
2012. május 09. 20:15
|
|
selenagomezforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 168293 offline
|
isteneem!:// ez nem is igazi! nézzétek már meg a másik csaj orrát,hogy hog van megcsinizve...EZ PHOTOSHOP ti agyalágyultak!: DD
2012. május 09. 20:54
|
|
DeTTaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 160930 offline
|
num1Kolosszus http://starity.hu/magazin/27299-megjelentek-az-elso-kepek-a-spring-breakersbol/ azt írja, hogy:Innentől szex, drog, alkohol és vad partik övezik a lányok életét. ebből adódik, hogy történhet olyan is, hogy smárolnak egymással. megjegyzem én nem mondtam, hogy teli van lánysmárolással. de oké én elhiszem azt is, hogy ez nem igaz.Igazából csak kerestem rá egy okot,hogy ezen a képe állítólag őt látjuk smárolni egy lánnyal. mert nem hittem el, hogy leszbikusság vagy ilyesmi lenne a dologban.
2012. május 09. 20:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
szerintem ez bíbor juliska igazi arca, bizony így néz ki amikor nem publikus 
egyébként meg annyira látszik hogy nem igazi. béna egy photoshop...
(pedig kinézem belőle hogy ilyen szánalmas, de ez nagyon fake)
egyébként meg annyira látszik hogy nem igazi. béna egy photoshop...
(pedig kinézem belőle hogy ilyen szánalmas, de ez nagyon fake)
2012. május 10. 06:30
|
|
Noémike2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 171568 offline
|
na ez az bizonyítja hogy selena egy lezbi
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.