Selena Gomez egy lánnyal csókolózott
2012. május 08. 19:06
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hát... erre most mit mondjak??
2012. május 08. 19:09
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nem azért...de a lányoknál ez már kezd átmenni divatba...
2012. május 08. 19:15
|
|
anagyselenafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 167855 offline
|
szerintem ez egyáltalán nem sel ezer fekete hajú lány császkál mindenhol...
2012. május 08. 19:15
szerintem kamu a kép
de ha mégse fake, akkor egészségére!
2012. május 08. 19:20
biztos nem igazi....vagy ha igen, már elegem van Selenából!!!!!
2012. május 08. 19:20
|
|
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline
|
Tuti nem igazi,kamu.de nem értem miért kell ezt azonnal megjeleníteni,és cikket írni belőle.?!
Én is láttam már több ilyen képet,csak nem selenával kapcsolatosan.De mégsem írok róla azonnal cikket,miért mindig selenáról kell írni,és miért mindig rosszat ?! o.o
Én is láttam már több ilyen képet,csak nem selenával kapcsolatosan.De mégsem írok róla azonnal cikket,miért mindig selenáról kell írni,és miért mindig rosszat ?! o.o
2012. május 08. 19:27
|
|
karooka88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 170925 offline
|
Ez eggyaltalan nem igaz... selenat csak iivagtak egy masik kepbool amellyen Justinnal csokolozik es beraktak ebbe egy masik lany melle.. ennyi az egesz.
egy nagy KAMU.
egy nagy KAMU.
2012. május 08. 19:39
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Tudomásom szerinte ez egy régebbi kép és nem Selenát ábrázolja. Minnél tovább nézem annál nagyobb különbséget találok a két lány között, ahogy ophely88 mondta, másrészt nem hiszem, hogy direkt fénykép készülne egy ilyenről, ha tényleg megtenné. És amúgy is, ez a lány semelyik barátnőjére sem hasolít, akivel már láthattuk együtt.
Még énis tudom, hogy félig mexikói, de amúgy igen gyakorlatilag az amerikai helyesebb lett volna.
Idézet (soma10 @ 2012.05.08. 18:57)
Nem mexikói, hanem amerikai...
Még énis tudom, hogy félig mexikói, de amúgy igen gyakorlatilag az amerikai helyesebb lett volna.
2012. május 08. 19:40
Én ezt nem nézném ki Selly-ből...főleg nem azt hogy lefotózná ha ilyet csinálna...szerinte Selena igazat mond, és nem ő van a képen.
Én hiszek neki
2012. május 08. 19:46
Nem mintha védeném Selenát (nem is szeretem), de szerintem nem ő van a képen. Kicsit hasonlít rá, de ha alaposabban megnézzük, látjuk hogy az nem Selena. A másik meg az, hogyha tenne is ilyet, akkor nem lenne annyira hü**e hogy le is fotózza. Ennyit erről!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: