Ha bárki is gondolkozóba esne azzal kapcsolatban, hogy miért nem házas és miért nem szült még a 39 éves színésznő, most megtudhatja a választ: Hollywood hibáztatható. Cameron a karrierje beindulása előtt ugyanis még úgy vélekedett, már 21 évesen gyerekeket szeretne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cameron Diaz másképp tervezte az életét
2012. május 07. 19:07
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
én örülök neki, hogy híres meg minden, mert nagyon szeretem
2012. május 07. 19:09
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
A filmjeit imádom!! Az újat is várom!!
2012. május 07. 19:09
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Kár, hogy így áll hozzá a dolgokhoz.
Nagyon karrierista nő lett belőle. De mi lesz, ha majd évek múlva meghal? Azért dolgozott, hogy aztán mit se érjen? 60 évesen döbben rá, hogy jó lenne egy gyerek, amikor már nem keresik filmekben, de a biológiai órája is lejár addigra? Nem értem..De az ő döntése. Ha mást nem, akkor adoptáljon..
Nagyon karrierista nő lett belőle. De mi lesz, ha majd évek múlva meghal? Azért dolgozott, hogy aztán mit se érjen? 60 évesen döbben rá, hogy jó lenne egy gyerek, amikor már nem keresik filmekben, de a biológiai órája is lejár addigra? Nem értem..De az ő döntése. Ha mást nem, akkor adoptáljon..
2012. május 07. 19:32
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Ugyanmár, nehogy a karrierjét hibáztassa! Annyi pasija volt életében, hogy két kezén sem tudja megszámolni őket. Egyszerűen csak nem képes megtartani őket...
2012. május 07. 19:45
Szerintem is szomorú, hogy nem fontos neki a család.. Idős korában nem lesz majd senkije aki segít neki, nem jönnek majd hozzá hétvégenként az unokák és nem lesz semmi öröme. Magányos öreglány lesz.. A karrier és a pénz pedig pillanatok alatt elillanhat, de a család mindig melletted áll
2012. május 07. 19:47
Sajnálom részben,de nem csak a karrierjét kéne hibáztatnia,hanem magát is,hisz ahogy prézli is mondta,nagyon sok pasija volt már csak nem tudta őket maga mellett tartani
2012. május 07. 20:47
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
azért egy kapcsolat kettő emberen múlik szóval az hogy nem tudta a pasijait megtartani maga mellett, nem feltétlenül az ő hibája, lehet hogy hosszutávon nem működött már a dolog. én még csak 21 vagyok de már félek hogy mivan ha nem találok magamnak senkit és egyedül maradok! nem könnyű a mai világban normális embert találni!
2012. május 07. 21:01
Én sajnálom egy kicsit amiért a karrier miatt "nem maradt idő" a gyerekekre,családvállalásra, férj keresésre! (Bár nem tudom miért hivatkozik arra hogy rengeteg a dolga mert sok Hollywood-i sztárnak van már családja és gyereke...kicsit elfuseráltan érvel. Talán lusta egy kicsit,kényelmesebben akart élni.
)
Hát most már ideje lenne változtatnia ezen a felfogáson!
Szerintem még simán lehetne férje,gyereke csak kicsit "bele kéne húznia"!
Hát most már ideje lenne változtatnia ezen a felfogáson!
2012. május 08. 07:27
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Már megint az ócska kifogás hogy a karrierje meg a többiek. Annyi pasija volt hogy meg sem tudja számolni nem hiszem hogy abból 1 legalább ne lett volna olyan akivel családot alapítana. Ez a leghülyébb sztár duma hogy nincs idő a karrir mellett. Kérdezem én a többi 3-4 vagy akár több gyerekes sztáranyukáknak miért van?? Jó lehet hogy besegít a bébiszitter de legalább van 2-3 gyermeke akire mindíg számíthat majd.
2012. május 08. 08:08
Mondjuk ez tényleg szomoru hogy már majdnem 40 de magányos jo tudom hogy ott vannak a barátai meg minden de biztos hiányzik neki 1 férj és pár gyerek
Én sajnálom..
Én sajnálom..
2012. május 08. 09:20
|
|
Addisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 134347 offline
|
nemtom'.. Cameron helyében énsem a családra öszpontosítottam volna, hanem a karrierre.^^:$$ az, hogy nem tudott megtartani egy pasit sem, nem biztos, hogy csak az ő hibája, hiszen egy működő kapcsolathoz két emberre van szükség, ugyebár..^^ akár lesz valakije, akár nem, tehetséges színésznő, és megdolgozott érte(fenti példa is ezt mutatja..;DD).
2012. május 08. 09:57
és a végén majd 50 évesen egy kutyát vagy macskát fog babucinak nevezni
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: