Kimbra úszik a sikerben
2012. május 07. 21:18
Életemben nem hallottam róla. De ha így felkapták, biztos tud a csaj.
2012. május 08. 10:34
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ezt nevezem!Legfelkapottabb énekesnő,és most hallok róla először!Ez szép!Egy kis kritika:Ez miez?Bírom,hogy egy-két szám klipjét nézem csak meg,és hallgatok alatta más számot...a klip az általában mindig tetszik....
bimbi93,értem!Hát így keveredik ide Miley.Kár,hogy a szerkesztők kiszedték a Májlis részt,szerintem nem csak engem érdekelt volna....De ugye ők tudják,hogy mi a jó....
bimbi93,értem!Hát így keveredik ide Miley.Kár,hogy a szerkesztők kiszedték a Májlis részt,szerintem nem csak engem érdekelt volna....De ugye ők tudják,hogy mi a jó....
2012. május 08. 11:00
megérdemli a csaj a sikert és a pénzt. igaz, én sem hallottam még róla, sem TV-ben, sem újságban, sem Interneten. de ha idáig eljutott, és ilyen jó kisfilmeket forgat, ügyes. jó cikk. ( :
2012. május 08. 11:27
Imádom a zenéit! Valahogy sokkal jobbak mint a többi zene. Gotye is ilyen és nagyon jó a közös daluk is!
2012. május 08. 13:35
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
utálom ezt a nőt..ás a Gotye-vel közös dala is valami borzalom..remélem még valami értelmes dallal is előáll..
2012. május 12. 00:26
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
A Somebody That I Used To Know-ban egyszerűeen IMÁDOM..nagyon szép hangja van
2012. június 17. 12:21
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Tényleg szép hangja van.. de, hogy jön ide Miley? Oo
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: