Az Empire oldal már most 'korszakoltó' szóval jellemzi Nick és Chris új filmjét, pedig annak forgatása még el sem kezdődött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Frost és Chris O'Dowd vígjátékban salszázik
2012. május 07. 16:15
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Chris O'Dowd-ot jó lesz látni végre megint egy filmben,olyan vicces arca van.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 07. 18:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsiiiiii vagyokrá!
2012. május 08. 13:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.05.08. 12:49)
Chris O'Dowd a Kockafejek óta szeretem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd a film. Remélem, hogy megint Lippai László a magyarhanja.
Magyar megjelenésről szó sincsen még és kétlem, hogy lenne.
2012. május 08. 21:27
Ne, ne, ne dobálózzon senki a "korszakalkotó"-hoz hasonló jelzőkkel, mert így túl nagy lesz az elvárás, és csak csalódás lesz a vége. Majd a premier után bombázzuk jelzőkkel a filmet.
(Nekem már az is bőven elég lenne, ha a Hot Fuzz, vagy a The Guardian szintjét hozná...)
(Nekem már az is bőven elég lenne, ha a Hot Fuzz, vagy a The Guardian szintjét hozná...)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 09. 14:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.05.09. 11:45)
ophely88!
Bocs, kifejeltettem a "lesz" szót! Vagyis: Remélem, hogy megint Lippai László lesz a magyarhangja.
Bocs, kifejeltettem a "lesz" szót! Vagyis: Remélem, hogy megint Lippai László lesz a magyarhangja.
Lippai László jó bár nem volt nem szerencsém semmihez, amiben Chris szerepelt és Lippai volt a magyarhangja. Sajnos nagyon korai még magyar megjelenésről beszélni de reménykedünk egy magyar verzióban, hátha az én ismerőseimet is érdekelné, legalább magyarul.
2012. május 09. 23:23
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.05.09. 21:38)
Ophely88!
Én a The IT Crowd-ban hallottam Lippait Chris O'Dowd magyarhangjaként. Szerintem jó volt hozzá ez a hang.
Én a The IT Crowd-ban hallottam Lippait Chris O'Dowd magyarhangjaként. Szerintem jó volt hozzá ez a hang.
Akkor legyen úgy. Én még nem hallottam, de neked elhiszem, hogy Lippai jó Chris szinkronhangjának. A Kockafejeket szereted?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.