Az Empire oldal már most 'korszakoltó' szóval jellemzi Nick és Chris új filmjét, pedig annak forgatása még el sem kezdődött.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Frost és Chris O'Dowd vígjátékban salszázik
2012. május 07. 16:15
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Chris O'Dowd-ot jó lesz látni végre megint egy filmben,olyan vicces arca van.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 07. 18:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsiiiiii vagyokrá!
2012. május 08. 13:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.05.08. 12:49)
Chris O'Dowd a Kockafejek óta szeretem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd a film. Remélem, hogy megint Lippai László a magyarhanja.
Magyar megjelenésről szó sincsen még és kétlem, hogy lenne.
2012. május 08. 21:27
Ne, ne, ne dobálózzon senki a "korszakalkotó"-hoz hasonló jelzőkkel, mert így túl nagy lesz az elvárás, és csak csalódás lesz a vége. Majd a premier után bombázzuk jelzőkkel a filmet.
(Nekem már az is bőven elég lenne, ha a Hot Fuzz, vagy a The Guardian szintjét hozná...)
(Nekem már az is bőven elég lenne, ha a Hot Fuzz, vagy a The Guardian szintjét hozná...)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 09. 14:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.05.09. 11:45)
ophely88!
Bocs, kifejeltettem a "lesz" szót! Vagyis: Remélem, hogy megint Lippai László lesz a magyarhangja.
Bocs, kifejeltettem a "lesz" szót! Vagyis: Remélem, hogy megint Lippai László lesz a magyarhangja.
Lippai László jó bár nem volt nem szerencsém semmihez, amiben Chris szerepelt és Lippai volt a magyarhangja. Sajnos nagyon korai még magyar megjelenésről beszélni de reménykedünk egy magyar verzióban, hátha az én ismerőseimet is érdekelné, legalább magyarul.
2012. május 09. 23:23
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (kis_zsú @ 2012.05.09. 21:38)
Ophely88!
Én a The IT Crowd-ban hallottam Lippait Chris O'Dowd magyarhangjaként. Szerintem jó volt hozzá ez a hang.
Én a The IT Crowd-ban hallottam Lippait Chris O'Dowd magyarhangjaként. Szerintem jó volt hozzá ez a hang.
Akkor legyen úgy. Én még nem hallottam, de neked elhiszem, hogy Lippai jó Chris szinkronhangjának. A Kockafejeket szereted?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.