Bemutatott a kamerának Niall Horan
2012. május 07. 15:59
ezt nem értem miért kell felfújni..:') ő is ember, hát had mulasson!
amúgy is.. ez egy fénykép.. és sokaknak van ilyen képe..
szal nem tudom mi ez a felháborodás.xd Niall♥
2012. május 07. 16:14
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
Hűha,nem tudom Niall mit képzelt magáról.Felháborító..!
Istenem,annyira imádom,hogy az emberek ilyen semmiségeken csámcsognak..Eleve látszik,hogy már nem annyira volt szomjas és ez egy buli,ahol az emberek kilencven százaléka bepózol,ha egy kamerát lát.Ő így oldotta meg..Egyébként ennyi erővel minden második cikk lehetne ilyen, ( nem a cikkírót hibáztatom ) ugyanis nekem fészbukom , és minden internetes megosztó bemutatós képpel van tele,a kis ribizlik által. Egyébként meg Niall fiatal.Élvezze ki az élete minden percét! Jó,hogy nem szabják meg neki azt is,hogy mikor mehet el mosdóba...
Ez az Ő élete!
Istenem,annyira imádom,hogy az emberek ilyen semmiségeken csámcsognak..Eleve látszik,hogy már nem annyira volt szomjas és ez egy buli,ahol az emberek kilencven százaléka bepózol,ha egy kamerát lát.Ő így oldotta meg..Egyébként ennyi erővel minden második cikk lehetne ilyen, ( nem a cikkírót hibáztatom ) ugyanis nekem fészbukom , és minden internetes megosztó bemutatós képpel van tele,a kis ribizlik által. Egyébként meg Niall fiatal.Élvezze ki az élete minden percét! Jó,hogy nem szabják meg neki azt is,hogy mikor mehet el mosdóba...
2012. május 07. 16:23
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
látom élvezte a bulit...ennyit megérdemelt..
2012. május 07. 16:37
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Nagyon nagy hír...
2012. május 07. 16:44
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Hát. Először is a legfontosabb, hogy nem ölt meg senkit. Aztán, nem is erőszakolt meg senkit, (bár ki tudja, mi történt aztán a mellette bájosan mosolygó hölgyeménnyel, de hát arról pillanatnyilag nincs kép, tehát felháborodni, esetleg kiábrándulni most még nem lehet) nem is csókolózott pasival, mert ugye az nagyon felháborító, sőt, nincs is hiányos öltözékben. Ezért, kedves rajongók, amondó vagyok, hogy amíg a fentebb említett bűncselekmények nem következnek be, addig rajongásunk határait csak a képzelet szabhatja meg. Nem örülök az ilyen cikkeknek (és ez nem az írójának szól).
2012. május 07. 16:50
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
hát borzalmas dolgot tett: DDD♥♥niall♥
2012. május 07. 16:50
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Háát nem nagy szám,egyszer belefér
am fiatal még jó h bulizik! De azért csak mértékkel Niall!!! nem vmi hülyesgét csinálni
2012. május 07. 16:54
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
hát ez nagy dolog
, más sztár ennél durvábbat csinál
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: