Bemutatott a kamerának Niall Horan
2012. május 07. 14:14
|
|
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline
|
Sztem mindenki hülyéskedhet és sztem akár milyen kedves és aranyos NIall ö is csinálhat ilyen .. ÉN nem haragszom érte ebbe a a világba ez már természetes .. Jah és remélem ennek ellenére jót bulizott x (: <3
2012. május 07. 14:17
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Most ebben mi olyan nagy szám?!
Tizennyolc évesen elment a barátaival bulizni, alkoholt ivott és csináltak róla egy ilyen f*ck offos képet... ez úgymond normális. Van aki alkohol nélkül pózol így, egyébként.
1 felhasználónak tetszik:
anna21
2012. május 07. 14:26
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
xDD jól tesziii ^^ bulizzon meg igyon jó sokat ameddig tud xDD így kell
)) ^^
2012. május 07. 14:29
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
2012. május 07. 14:34
|
|
Petrahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 143583 offline
|
istenem ..-.-
most elment bulizni a haverjaival látszik,hogy berúgott xd és ott a másik kezébe a pia.
Ilyen erővel de sok gyereket lehetne bejelenteni,hogy na akkor ő most bemutatott a fényképezőgépnek ...
nem kell full komolyan venni:|
most elment bulizni a haverjaival látszik,hogy berúgott xd és ott a másik kezébe a pia.
Ilyen erővel de sok gyereket lehetne bejelenteni,hogy na akkor ő most bemutatott a fényképezőgépnek ...
nem kell full komolyan venni:|
2012. május 07. 14:36
|
|
nusiii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 135 Csatolások: 321 Azonosító: 157212 offline
|
Most mit csináljak vele...? :DDD
amúgy is a vándireksön öhhm... egy eléggé.... sz... banda.
Fogjátok már fel! Szerelmesek lesztek beléjük és pár év múlva felfog oszlani... oO"
amúgy is a vándireksön öhhm... egy eléggé.... sz... banda.
1 felhasználónak tetszik:
Enaa
2012. május 07. 14:37
De nagy dolog részegen bármire képes az ember de egyébként én is ezt tettem volna
2012. május 07. 14:39
Végül is elég nagynak lehet őt már mondani, szóval azt csinál amit akar. Bár mondjuk úgy érzem, kicsit elszaladt velük a ló...nem tudom miért, lehet hogy a még nagyobb sikerek és ismertség teszik. Legutóbb az ájulásos dologról való nyilatkozás Zayn részéről, aztán a cigizés, most meg a "bemutatás a kamerának".
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.