Bemutatott a kamerának Niall Horan
2012. május 08. 18:33
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
az ő egészsége ugyebár a cigis sztori után jöhet az ivás na de ő tudja
2012. május 08. 18:48
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
vikosz97ott a pont.
és aki itt szidja. ti sosem éreztétek jól magatokat? most kitérdekel egy ilyen kép? -.- egyszerűen gyűlölöm az olyan embereket akik másoknak az ilyen hibáival foglakozik, a helyet, h magával foglalkozzon -.-
és aki itt szidja. ti sosem éreztétek jól magatokat? most kitérdekel egy ilyen kép? -.- egyszerűen gyűlölöm az olyan embereket akik másoknak az ilyen hibáival foglakozik, a helyet, h magával foglalkozzon -.-
2012. május 08. 18:59
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
És erről a képről kellett cikket írni, hát grat. kb. minden második harmadik tizenéves így pózol a kamerának, főleg ittasan egyértelmű, hogy nem lepődök meg rajta, most ettől nem fogom meg utálni, sőt még jobban bírom
2012. május 08. 19:44
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Ő is hibázhat..
2012. május 08. 20:15
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Ejha...hát ez tényleg "hatalmas" bűn!!
Hogy lehet ilyenre gyalázatra képes, egy korabeli srác sosem tenne ilyen "csúnyaságot". Nagyon rossz fiú! Nem is értem miért Miley Cyrus van beállítva rossznak, hiszen ez nagyobb bűn.
EZ PERSZE IRÓNIKUSAN MONDTAM, de gondolom ezt Ti is tudjátok.
Ez valami szánalmas...ekkora feneket keríteni egy semmiből!
Hogy lehet ilyenre gyalázatra képes, egy korabeli srác sosem tenne ilyen "csúnyaságot". Nagyon rossz fiú! Nem is értem miért Miley Cyrus van beállítva rossznak, hiszen ez nagyobb bűn.
EZ PERSZE IRÓNIKUSAN MONDTAM, de gondolom ezt Ti is tudjátok.
2012. május 08. 22:37
|
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline
|
MadHatter! a One Direction az a fiúbanda, akiket a tehetségük, stílusuk, és kitartásuk miatt fikáznak!
Nem vágom, hogy miért baj az, ha ilyen a zenéjük? a hangjuk attól még ugyanolyan jó! nem hiszem, hogy te úgy énekelni, mint a banda akármelyik tagja!
Nem vágom, hogy miért baj az, ha ilyen a zenéjük? a hangjuk attól még ugyanolyan jó! nem hiszem, hogy te úgy énekelni, mint a banda akármelyik tagja!
2012. május 09. 10:51
Szinte minden ember iszik és a hírességek is ihatnak nem? Csak valaki többet, valaki kevesebbet. Amúgy meg 18 éves már elmúlt, saját felelőssége, hogy mit csinál hol, kivel, mikor és hogyan. A mai fiatalok nem ezt csinálják? De… akkor meg?!
2012. május 09. 16:48
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
engem nem különösebben érdekelnek az ilyen privát képek..amúgy egy csomó sztár ilyen képeket alkot ....sőt van aki méfg videó klippen is mutogattja középső ujját..de én attoól még szeretem
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: