Konkoly Ági idén újra jelentkezett A Szépségkirálynő című műsorba. A csinos modellt ismét beválasztották a legszebb lányok közé, így lehet, hogy a nyáron az ő fejére kerül majd az egyik korona.
A teljes cikkhez kattints ide!
Konkoly Ági idén is A Szépségkirálynő döntősei közt
2012. május 07. 09:57
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
nem csodálom, mert nagyon szép és személyesen is ismerem és megérdemli!
2012. május 07. 10:02
Valami értelmesebbel is visszaszólhatott volna.
De hát vannak még buta emberek.
De hát vannak még buta emberek.
2012. május 07. 10:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szép ezen a casting képen! 
2012. május 07. 11:53
hát mondjuk ideje lesz hogy lecserélik Lindát:D ő neki szurkolta, de egy "kicsit" elszállt... nade mindegy kíváncsian várom az eredményt:)
2012. május 07. 12:12
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
magyar Cheryl Cole
Amúgy nem valami erős idén a mezőny,több ,már korábban plasztikáztatott lány is bejutott.. Ami szerintem nem fair. Ági aranyos,szép,de.. semmi olyat nem látok benne ,mint pl. Polgár Krisztiben,vagy Dammak Jázminban.. nem fordulnék utána.
Amúgy nem valami erős idén a mezőny,több ,már korábban plasztikáztatott lány is bejutott.. Ami szerintem nem fair. Ági aranyos,szép,de.. semmi olyat nem látok benne ,mint pl. Polgár Krisztiben,vagy Dammak Jázminban.. nem fordulnék utána.
2012. május 07. 13:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem is nagyon szép lány.
2012. május 07. 13:45
Örülök, hogy Ági megint jelentkezett, tavaly is ő volt az egyik kedvencem. Szerintem az idei jelöltek közül messze ő a legesélyesebb. Remélem nyer majd egy koronát.
2012. május 07. 13:47
Nagyon szép lány. Remélem, hogy az idén ő lesz az egyik aki koronát kap, mert szerintem megérdemelné. Kíváncsi vagyok a többi lányra is aki döntős lett.
2012. május 07. 13:47
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nagyon szép lány
2012. május 07. 13:50
Határozottan szebb mint a tavalyi győztesek bármelyike.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: