Ian Somerhalder a Fifty Shades of Grey főszerepét akarja
2012. május 07. 21:20
|
|
iamniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 172703 offline
|
kiváncsi lennék egy teljesen új színészre, mert ez nagy ugró deszka lehetne : ) bár kétségtelen, hogy ian biztosan nagyon jól alakítaná a szerepet és nagyon-nagyon kedvelem ezt a pasast, én viszont valaki teljesen új mellett döntenék : D
2012. május 07. 21:37
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Én Ian mellett döntők
))) Ian Somerhalder <33
2012. május 08. 09:36
Én is Ian mellett döntenék! 
kivi leszek a filmre,és tuti megnézem!
kivi leszek a filmre,és tuti megnézem!
2012. május 08. 13:51
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Nagyon szeretem Iant, és biztosan nagyon jól el tudná játszani ezt a szerepet, de jobb lenne ha ő megmaradna a Vámpírnaplók Damonének, és felfedeznének egy másik tehetséget..
2012. május 08. 19:26
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem olvastam a könyvet, de még az is lehet, hogy majd sort kerítek rá eredeti nyelven! De megmondom őszintén, hogy remélem, hogy nem ő játsza! Ian rendkívül tehetséges, és jó lenne, ha ki tudna törni Damon skatulyából és komolyabb témájú filmekben is kipróbálná magát! Sokkal több van benne ennél!
2012. május 09. 08:45
|
túlavégtelenen.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130810 offline
|
Szerintem is ki kéne törnie a Damon skatulyából... Egyébként Nina is nagyon tehetséges színésznő...egy sorozatban két alakítás úgy, hogy néha elhiszem, hogy két külön ember játssza... De ha ő kapná a női főszerepet, akkor mégis megmaradna valahol az a skatulya...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: