Jön a Született feleségek utolsó része
2012. május 09. 06:20
|
|
Addisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 134347 offline
|
ezt a sorozatot a kezdetektől nézem, és nagyon szeretem. szóval sajnálom, hogy véget ér, de valóban..: nem lehetne már sok új dolgot kitalálni, rengeteg dolgot írtak bele az előző évadokba. szóval egyetértek azzal, hogy ,,itt a vég'', mégis nagyon sajnálom..
((
2012. május 21. 17:35
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Corby @ 2012.05.07. 21:07)
De jó, hogy a magyaroknak csak ősszel lesz vége.
Ősszel? Inkább majd jövő tavasszal vagy max. az év elején...
2012. május 23. 14:48
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon-nagyon szerettem a sorozatot. De nem tudok egyetérteni Eva-val, hiszen szerintem abszolút nem adott kerek befejezést a sorozatnak. Az utolsó részt meg is könnyeztem.
2012. június 10. 22:56
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy véget ért, az egyik kedvenc sorozatom volt.
Meg kell hagyni, ez a nyolc évad is szép teljesítmény, mindig volt valami fordulat a történetben, nem hiszem, hogy más újat ki tudtak volna még taláni. Elismerésem a stábnak ezekért a fenomenális évadokért.
A Született feleségek valóban az egyik legsikeresebb sorozat a világon. Kíváncsian várom a következő részeket.
2012. december 29. 18:47
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Én vagyok az egyetlen, aki bőgött a végén?
2013. március 31. 15:51
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
De miért? Miért lett vége?? T-----T
2013. augusztus 22. 22:31
|
Bejcukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210156 offline
|
én csak most csatlakoztam hozzátok de leszertném írni a véleményemet.nekem is nagyon tetszett a sorozat.megnéztem minden egyes részét.a kedvenceim voltak.sajnálom hogy vége lett.az utolsó részét végig sírtam.hiányozni fog.azóta nem is nézek más sorozatokat.ez a sorozat nagyon ki volt találva.
)))a vége kicsit fúrcsán volt befejezve olyan mintha még folytatódni akart volna.de azért szép befejezése a 8.évadnak:)))
2013. augusztus 22. 22:47
Látom sok rajongója van. Én természetesen nem nézem, de sok jót hallok róla.. Gondolom, igazi csajos sorozat.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: