Justin Bieber YouTube-történelmet írt
2012. május 06. 20:51
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Én szeretem Justin zenéit és klipjeit de a Boyfriend nem tetszik
2012. május 06. 20:51
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Am grat neki
2012. május 06. 21:01
2 jó száma van: A Baby és amint Usher-rel csinált, Somebody love... Ennyi! A Boyfriend egy rémség... Plusz az egész srác!
2012. május 06. 21:13
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
Sacy 21-gyel nem értek egyet.. A Baby a förtelem. Tényleg két jó száma van, de az a That should be me és a Boyfriend, de amúgy én se csípem annyira Justint..
2012. május 06. 21:13
|
|
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline
|
moonprincess94: veled értek egyet.. Nagyjából mindenben..!
2012. május 06. 22:05
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.05.06. 20:34)
Azt bezzeg lusták voltak leírni, hogy ezelőtt Rihanna a Where Have You Been-nel döntötte meg...
Ez hogy jött ide?
2012. május 06. 22:15
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
manapság mindenki reflexből utálja justin biebert, de okot nem tudnak mondani rá, csak annyit hogy nyálas és olyan mint egy kislány.
és ez gusztustalan. azt hiszem 14 évesen kezdte, megnézném a fiúk mennyire férfiasak 14 évesen. de azt is megnézném hogy ki ilyen tehetséges.
sok nagyokos itt fikázza Justint, ugyanakkor állítja hogy tudja mi az igazi zene. azt bezzeg nem tudják meglátni, milyen elképesztő hangja van , és nem véletlenül lett ilyen híres. nem vagyok JB rajongó, de elismerem a munkáját, mert míg az emberek őt fikázzák, aki legalább nem dubstep meg hasonló agyhalott zenét ad ki, nincs agyon autotune-ozva a hangja, nem piákról prostituáltakról drogról énekel, addig a többi ilyen sztár istenítve van.
de ahogyan moonprincess94 írta, és ahogy én is gondolom, Justin Biebert utálni menő. ha nem utálod, (bocsi a szóért) b.uzi vagy. közben meg nem veszik észre, hogy ő legalább egy olyan tinisztár, aki tehetséges. csak hallgassátok meg ezeket:
http://www.youtube.com/watch?v=T7SwehyOh3c
http://www.youtube.com/watch?v=9WZI4g7qKrg&ob=av2e
lehet beképzelt (amit szintén nem tudhatunk, de ez is egy magyarázata az utálóknak), de érdekességként Bereczki is olyan beképzelt hogy csoda hogy még a földön tud maradni és nem száll el, mégis az ország nagy része szereti őt, a HANGJA MIATT. (ami tényleg nagyon jó és a hangjától engem is kiráz a hideg. a személyességétől is, de az inkább negatív értelemben) de ez van Justinnal is. tehetséges, közben meg a személyisége miatt ítélik el, amivel amúgy szintén nem tudom mi a bajuk egyeseknek. attól mert fiatal és felkapott, és 16 évesek rajonganak érte nem felnőttek, nem biztos hogy rögtön mű. én nagyon tisztelem amúgy, ezt a sok utálatot eltűrni, és ezek után is folytatni, nem semmi. én nem bírnám.
visszatérve a témához, szerintem ez az egész rekord azért történt, mert az embereknek kb. 2 fajtája van. az egyik utálja Justint a másik imádja. aki utálja azért nézi meg, aki imádja az pedig azért. aki semleges pedig kiváncsiságból.
és itt tartunk, hogy a mai világban alig vannak tényleg tehetséges énekesek, és itt van egy, akinek tényleg hihetetlen hangja van, mégis mindenki utálja. és sír hogy milyen a mostani zene. engem ez az egész elszomorít. mondom mégegyszer, nem rajongó vagyok. de nem is utálom, mert szeretem a számait. szerintem lehetne már egy kicsit más szemmel is ránézni, mert rá van aggatva egy címke, amit szinte senki nem tud megmagyarázni hogy miért.
és ez gusztustalan. azt hiszem 14 évesen kezdte, megnézném a fiúk mennyire férfiasak 14 évesen. de azt is megnézném hogy ki ilyen tehetséges.
sok nagyokos itt fikázza Justint, ugyanakkor állítja hogy tudja mi az igazi zene. azt bezzeg nem tudják meglátni, milyen elképesztő hangja van , és nem véletlenül lett ilyen híres. nem vagyok JB rajongó, de elismerem a munkáját, mert míg az emberek őt fikázzák, aki legalább nem dubstep meg hasonló agyhalott zenét ad ki, nincs agyon autotune-ozva a hangja, nem piákról prostituáltakról drogról énekel, addig a többi ilyen sztár istenítve van.
de ahogyan moonprincess94 írta, és ahogy én is gondolom, Justin Biebert utálni menő. ha nem utálod, (bocsi a szóért) b.uzi vagy. közben meg nem veszik észre, hogy ő legalább egy olyan tinisztár, aki tehetséges. csak hallgassátok meg ezeket:
http://www.youtube.com/watch?v=T7SwehyOh3c
http://www.youtube.com/watch?v=9WZI4g7qKrg&ob=av2e
lehet beképzelt (amit szintén nem tudhatunk, de ez is egy magyarázata az utálóknak), de érdekességként Bereczki is olyan beképzelt hogy csoda hogy még a földön tud maradni és nem száll el, mégis az ország nagy része szereti őt, a HANGJA MIATT. (ami tényleg nagyon jó és a hangjától engem is kiráz a hideg. a személyességétől is, de az inkább negatív értelemben) de ez van Justinnal is. tehetséges, közben meg a személyisége miatt ítélik el, amivel amúgy szintén nem tudom mi a bajuk egyeseknek. attól mert fiatal és felkapott, és 16 évesek rajonganak érte nem felnőttek, nem biztos hogy rögtön mű. én nagyon tisztelem amúgy, ezt a sok utálatot eltűrni, és ezek után is folytatni, nem semmi. én nem bírnám.
visszatérve a témához, szerintem ez az egész rekord azért történt, mert az embereknek kb. 2 fajtája van. az egyik utálja Justint a másik imádja. aki utálja azért nézi meg, aki imádja az pedig azért. aki semleges pedig kiváncsiságból.
és itt tartunk, hogy a mai világban alig vannak tényleg tehetséges énekesek, és itt van egy, akinek tényleg hihetetlen hangja van, mégis mindenki utálja. és sír hogy milyen a mostani zene. engem ez az egész elszomorít. mondom mégegyszer, nem rajongó vagyok. de nem is utálom, mert szeretem a számait. szerintem lehetne már egy kicsit más szemmel is ránézni, mert rá van aggatva egy címke, amit szinte senki nem tud megmagyarázni hogy miért.
2012. május 06. 22:23
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
hangja tényleg van(semmi extra),de pocsék dalai vannak.Nem tudom ki írja neki,vagy esetleg ő maga,de nagyon gáz kb. mind.A dalszövegek semmiről nem szólnak,a zene pedig tucat.Ha valaki más,jó féle dalát énekli,akkor az teljesen korrekt!
2012. május 06. 23:07
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Én imádom őt és gratulálok a rekordokhoz
Azoknak, akik nem szeretik, és elítélik, csak ennyit üzenek: ha utálod, nem kell sem hallgatni, sem pedig a vele kapcsolatos híreket nézegetni... Sok olyan lány/ fiú (bár az kevés) van, aki büszke arra, hogy szereti őt...
2012. május 06. 23:12
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Hogy a fenében tudják megnézni 10 millióan egy nap?! xD Az összes rajongója ott ül a gép előtt és állandóan frissíti a youtubeot míg fel nem teszik...? xD
2012. május 07. 06:21
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
hajrá Justin csak igy tovább
2012. május 07. 06:30
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.05.06. 19:55)
Az egy dolog hogy rekorder, de az ő esetében nem hiszem hogy mindenki nyáladzani ment, hanem röhögni, esetleg megsüketülni. Nekem nem volt még merszem megnyitni, de ha lesz, akkor nyomok egy dislike-ot, legyen meg neki az a rekor is 
Szerintem az a dislike előbb utóbb úgyis meglesz, pont úgy, ahogy a Baby-nél. (:
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: