Már biztos az Elrabolva folytatása
2012. május 07. 16:20
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
az első nem fogott meg. arra tisztán emléksze, hogy a kameramozgástól megfájdult a fejem. nem tudom, hogy ki volt az operatőr, de ide-oda kapkodta a kamerát. a történet se igazán jött be.
2012. május 10. 22:01
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Remélni merem hogy ez jobb lesz mint az első rész.
2012. május 16. 22:12
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szerintem az első rész elment, na jó, azért több volt annál, mint egy egyszerű "elment" film, de a kiscsajt nagyon nem csíptem benne. Egy lány, akit elraboltak és zaklattak, nem fog mosolyogva rohanni a repülőtéren, mintha mi sem történt volna. -.- Szerintem olyan valószerűtlen volt a szituáció a film végén, de összességében jó volt, tetszettek az akció jelenetek, Liam Neeson is remekül alakította az aggódó apa szerepét, de könyörgöm!! A folytatás 80%ban megbukik! Egyébként is, ha olyan nagy sikere volt az 1. résznek, nem kell bemocskolni egy másodikkal. Amúgy is, lerágott csont. Vajon mi lehet a vége?!?! Figyljetek, mert SPOILER... -.- Az elraboltakat kimentik, és mindenki boldog lesz a végén, vagy, hogy ne legyen túl sablonos akkor az egyik főszereplőt látványosan megölik, természetesen csupán a filmbeli karakterét. Tuti, hogy NEM fogom ezért megnézni. A főszereplőket egyébként nagyon szeretem, Famke és Liam kiváló színészek, de örök talány számomra, hogy vállalhatták el.
2012. október 06. 17:25
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Az eslő részt pont most néztem meg,tetszett.Liam és Famke miatt indultam eleve a filmnek,mint ahogy látom sokadmagammal.Kíváncsi leszek a folytatásra,annyira rossz nem fog lenni,mivel ennyi jó színész egy helyen mindig kihozza a filmből a legjobbat.Mégiscsak profi színészekről beszélünk és nem amatőrökről..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: