Starity

Kat Von D a harmadik könyvén dolgozik

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 07. 20:53 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.05.06. 18:03)
Majd mondom a szomszéd tetováló gyereknek, hogy menjen ki Amerikába és ott majd írhat magáról könyvet.  rolleyes.gif 
Úgy látom Amerikában is bármilyen playmate, műsorvezető, youtube palánta vagy tetóválóművész, lakberendező írhat könyvet magáról.  rolleyes.gif

Nem önéletrajzot ír, hanem fényképekben dokumentálja a - kétségtelenül gyönyörű - alkotásainak procedúráját, és legfőképpen az adott tetoválás történetére/hátterére fókuszál, hogy az ügyfele mi okból tetováltatja azt a mintát magára, amit (lásd: x, x, x). smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vegas
2012. május 07. 20:58 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.05.07. 20:53)
Nem önéletrajzot ír, hanem fényképekben dokumentálja a - kétségtelenül gyönyörű - alkotásainak procedúráját, és legfőképpen az adott tetoválás történetére/hátterére fókuszál, hogy az ügyfele mi okból tetováltatja azt a mintát magára, amit (lásd: x, x, x). smileeee.gif

Énis tudok olvasni, értem én, nem önéletrajz, hanem összefoglaló. Ez viszont semmit sem változtat az álláspontomon. Tehetséges vagy nem, nem értem, hogy minek neki könyv de őszintén, nem is érdekel. Manapság már mindenkinek van, boldog boldogtalannak. Ezzel a feltétellel a festőgyereknek is lehetne könyv, aki a helyi templomokban festi a falra képeket .. De mindegy, nem is fontos, nem is mondom tovább, mert tudom, hogy mi várna rám az őszinteségemért. Legyen minden tetóválóból lett celebnek könyve, mit bánom én. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. május 08. 16:16 #23
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem, Kat nem lett celeb... még mindig tehetséges és nem adta el magát a médiának. Nem tudom, hogy egyáltalán ismered-e az életét, vagy tudod -e, ki ő.
1 felhasználónak tetszik: Vegas
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok