Csillag Születik: két zenekar búcsúzott
2012. május 06. 15:04
Kár, hogy a Immigrants kiesett...
Hajrá Plazma és Quantum XXL!!!
2012. május 06. 15:11
A The Immigrants-et én is sajnálom hogy kiestek, kezdtem őket megszeretni.
2012. május 06. 17:53
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Most az Immigrantset sajnálom, szerintem kifejezetten jók voltak. Kedveltem amikor saját számokat adtak elő... Az In Diretta tegnapi produkciójának eléggé Fenyő Mikis hangulata volt, sőt, először mikor elkezdték azt gondoltam a csókkirályt adják elő. Egyébként tetszett ez a rockos hangzás. Buli van nálunk Magyarországon. De hol a pálinka?
A Quantum XXL fantasztikus volt. Egyik oldalon arcszőr és szmoking, a másikon smink és szoknya. Igazán eredeti elképzelés. Plazma szövege ismét őszinte volt, de valamilyen szinten egyetértek Puzsér kritikájával. Szirota Jennifertől most örültem, hogy egy lassúbb számot hallhattam. Juhász Marci éneke tetszett, de kíváncsi vagy a jövőheti saját szövegre. A Prügyi duó produkciója ismét csodálatos volt, de szívesebben néztem volna eredeti nyelven. Végül pedig örültem, hogy Mészáros János Elek egy olyan dalt énekelt amit ismertem, így csak jobban tetszett.
A Lola - Brasch Bence duettre nincs jobb szó, sz*r volt. Meghallgattam volna egy Puzsér kritikát.
Nem véletlen rakták be a Neoton famíliát is, ők legalább zenészek.
A Quantum XXL fantasztikus volt. Egyik oldalon arcszőr és szmoking, a másikon smink és szoknya. Igazán eredeti elképzelés. Plazma szövege ismét őszinte volt, de valamilyen szinten egyetértek Puzsér kritikájával. Szirota Jennifertől most örültem, hogy egy lassúbb számot hallhattam. Juhász Marci éneke tetszett, de kíváncsi vagy a jövőheti saját szövegre. A Prügyi duó produkciója ismét csodálatos volt, de szívesebben néztem volna eredeti nyelven. Végül pedig örültem, hogy Mészáros János Elek egy olyan dalt énekelt amit ismertem, így csak jobban tetszett.
A Lola - Brasch Bence duettre nincs jobb szó, sz*r volt. Meghallgattam volna egy Puzsér kritikát.
2012. május 06. 18:02
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
Hajrá plazma!!!!!!
♥
2012. május 06. 18:04
~Immigrants:"(((♥♥♥ kedvenceim voltak:SS ez olyan igazságtalan:((♥♥♥..Hajrá Plazma:$♥
2012. május 06. 18:08
Addig jó még Plazma és a Quantum XXL bent vannak..dehát csak fogynak már ők is szép lassan..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: