Új kulisszatitkok a Jóbarátokról
2012. május 05. 22:16
remek cikk lett, kisebb koromban mindig néztem a sorozatot:)
2012. május 05. 23:11
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Az egyik legjobb sorozat ami valaha is készült...akárhányszor nézek meg egy részt még mindig ugyanúgy nevetek rajta. Ez ritkaság számba megy nálam. Köszi a cikket. Jó volt olvasni róluk.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 06. 07:57
Úristen, hogy én mennyire imááádom ezt a sorozatot.
A földkerekség legjobb műsora az biztos!
Az összes karakter hülye és imádni való, a poénok eszméletlenek, a földön szoktam fetrengeni
Az összes ilyen hülye mai sorozat eláshatja magát emellett..
Egyik nap se vagyok képes kihagyni imááádom!
Egyszerűen elképzelhetetlenek lennének más színészekkel, mindenki tökéletesen beleillik a szerepbe.. Joey a csajozóós, Phoebe a kicsit infantilis pasizós, Rachel a szarkasztikus humorával, Monica a tisztaságmániával, Chandler a papucsférj:D és Ross a kis visszafogott mégis elképesztő poénokkal..
Istenem dejó nosztalgiázni, hogy mennyit néztem én ezt a sorozatot.. És nézem még a mai napig is!
Az összes karakter hülye és imádni való, a poénok eszméletlenek, a földön szoktam fetrengeni
Egyik nap se vagyok képes kihagyni imááádom!
Egyszerűen elképzelhetetlenek lennének más színészekkel, mindenki tökéletesen beleillik a szerepbe.. Joey a csajozóós, Phoebe a kicsit infantilis pasizós, Rachel a szarkasztikus humorával, Monica a tisztaságmániával, Chandler a papucsférj:D és Ross a kis visszafogott mégis elképesztő poénokkal..
Istenem dejó nosztalgiázni, hogy mennyit néztem én ezt a sorozatot.. És nézem még a mai napig is!
janet7
2012. május 06. 09:21
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Nahát, ezek az infók mind újak. Köszönöm.
A Jóbarátok a legjobb sorozat amit valaha is láttam, - ezért is sajnálom, hogy vége - mert ez az ami mindig lekötötte a figyelmemet, persze amikor nem fetrengtem a röhögéstől.
A Jóbarátok a legjobb sorozat amit valaha is láttam, - ezért is sajnálom, hogy vége - mert ez az ami mindig lekötötte a figyelmemet, persze amikor nem fetrengtem a röhögéstől.
2012. május 06. 09:56
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Sok mindent nem tudtam a sorozatról, pedig 10 éves korom óta már vagy 5x végignéztem az összes évadot!
Szerintem ez a világ legjobb sorozata.
Mint mondtam, már sokszor végignéztem, de még most sem unom, és tudok nevetni a vicceken!
A karakterek magával ragadóak és viccesek!
Nyolc éve véget ért, mégis milliók nézik a mai napig!
Szerintem ez a világ legjobb sorozata.
ophely88
2012. május 06. 10:18
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
úúristen, a világ legjobb sorozta :$ iszonyat jó cikk lett, ezekről még nem is hallattam
Én a Jóbarátokon nőttem fel, megvan az összes rész dvd-n és ha unatkozom csak berakom találomra az egyiket és kezdődhet a röhögés
D:$
ophely88
2012. május 06. 10:39
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
Imádom ezt a sorozatot
! Sokat lehet rajta nevetni
! Kár hogy van vége is
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.