Mindenidők egyik legnézettebb sorozatát, a Jóbarátokat sok munkával és rengeteg belefektetett energiával tudták megalkotni. Kidobált forgatókönyvek, hosszú hónapokig tartó casting, színház, majdnem megbukott pilot stb, minden, ami megtörténhet és negatív előrejelzést ad, megtörtént.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új kulisszatitkok a Jóbarátokról
2012. május 05. 20:31
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Hogy mennyire imádtam ezt a sorozatot!
Kár, hogy vége lett.
Pont nem rég gondoltam arra, hogy újra előveszem, és elkezdem nézni.
És csatlakozom Bessie-hez, óriási cikk lett! Köszönjük!
2012. május 05. 20:39
eddig nem is tudtam ilyenekről:o kár, hogy már csak az ismétléseket tudom nézni:S
2012. május 05. 20:40
|
|
ria21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.16. Hozzászólás: 128 Csatolások: 37 Azonosító: 110305 offline
|
nagyszerű cikk lett
imádtam és még mindig imádom a Jóbarátokat,számtalanszor láttam már az összes részt de nem lehet megunni:)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 05. 20:41
A Bűbájos boszorkák sorozat után, ez volt az egyetlen sorozat ami érdekelt és ami tetszett is. Még 2003-ban akadtam rá, amikor átmentem a nagyszüleimhez és ott pont ez ment a tévében. Csatlakozom Bessie-hez és Dave-hez, remek cikk lett, szóval köszönjük!
2012. május 05. 20:43
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Te szent egek micsoda cikk.
Úristen,mennyi jó dolgot tudtam meg.*-*
Úristen,mennyi jó dolgot tudtam meg.*-*
Idézet
A castingon cowboy kalapban, magasszárú csizmában és szakadt farmerben küzdött meg Joey szerepéért.
Idézet
dee Matt annyira jól játszotta Joey komikus oldalát, hogy átírták az alapkoncepciót.
Ááá ez mekkora Matt. (L) Imádom.*-* Egyik örök kedvenc sorozatom.
ophely88
2012. május 05. 20:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon szuper cikk. Rengeteg infót tudtam meg.
ophely88
2012. május 05. 21:30
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ezekről még én se hallottam
Szeretem ezt a sorozatot
2012. május 05. 21:38
|
|
Juicy Pumpkinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 173465 offline
|
Nagyon jó cikk. Az egyik kedvenc sorozatom.
2012. május 05. 21:55
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
jó cikk,tényleg érdekes információk derültek ki
olyan kár hogy vége lett,a legjobb sorozat amit valaha láttam!
Friends ♥
olyan kár hogy vége lett,a legjobb sorozat amit valaha láttam!
Friends ♥
2012. május 05. 21:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Isten áldjon ezért a cikkért
Szerintem mondanom sem kell, hogy számomra a legjobb sorozat, ami valaha elkészült. Semmi más sorozat nem tud fele ennyire sem lekötni, a többi sitcom meg pláne. Ezt viszont nem tudom megunni, teljesen megszállottja vagyok.
Annyira furcsa belegondolni ennél is, hogy egész nevetséges és kis dolgoknak köszönhetjük, hogy végül ők lettek a 6 jóbarát, és nem mások, pedig szerintem mindenki, aki szereti a sorozatot úgy van vele, hogy képtelen lenne elképzelni akárcsak egy főkaraktert más játékával. Örülök, hogy volt egy ilyen is, ha már valószínűleg, sőt biztos, hogy nem lesz ilyen jól eltalált sorozat.
Amúgy az Anistonos rész AAANNYIRA Ponyvaregény/Mia Wallace.
Szerintem mondanom sem kell, hogy számomra a legjobb sorozat, ami valaha elkészült. Semmi más sorozat nem tud fele ennyire sem lekötni, a többi sitcom meg pláne. Ezt viszont nem tudom megunni, teljesen megszállottja vagyok.
Annyira furcsa belegondolni ennél is, hogy egész nevetséges és kis dolgoknak köszönhetjük, hogy végül ők lettek a 6 jóbarát, és nem mások, pedig szerintem mindenki, aki szereti a sorozatot úgy van vele, hogy képtelen lenne elképzelni akárcsak egy főkaraktert más játékával. Örülök, hogy volt egy ilyen is, ha már valószínűleg, sőt biztos, hogy nem lesz ilyen jól eltalált sorozat.
Amúgy az Anistonos rész AAANNYIRA Ponyvaregény/Mia Wallace.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.