VV Éva kiakadt, Balázs a bíróság előtt felelhet
2012. május 05. 16:24
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Nem alkoholista? ÁÁÁÁáááh ez kész. xDDD Bírom a Balázst.!
2012. május 05. 16:50
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
rajongók?... 
most a családjára céloznak?
ugyanmár az a nő egy névtelen senki, egy idejig szerepelt egy műsorban, ne gondolja már túl magát
már mindenki eddig is rég hülyének nézte, szóval a "hírnevének" nem hiszem hogy sokat betett
most a családjára céloznak?
ugyanmár az a nő egy névtelen senki, egy idejig szerepelt egy műsorban, ne gondolja már túl magát
már mindenki eddig is rég hülyének nézte, szóval a "hírnevének" nem hiszem hogy sokat betett
2012. május 05. 17:03
Jajj Éva, maradj már meg a kis bugyidban, légyszíves.
Nem Balázs beszólása miatt gondolják az emberek olyannak, amilyennek, tett érte eleget fél év alatt. Szánalmas ez a perrel fenyegetőzés, úgy látszik Évának ebben van nagy tehetsége.
Én már sajnálom szegényt, hogy nem tud magával mit kezdeni.
Mi lenne, ha - nem is tudom - mondjuk dolgozna, nem mutogatná magát? Akkor nem lennének ilyen hírek róla és szép lassan elfelejtenénk még azt is, hogy valaha létezett.
Nem Balázs beszólása miatt gondolják az emberek olyannak, amilyennek, tett érte eleget fél év alatt. Szánalmas ez a perrel fenyegetőzés, úgy látszik Évának ebben van nagy tehetsége.
Én már sajnálom szegényt, hogy nem tud magával mit kezdeni.
Mi lenne, ha - nem is tudom - mondjuk dolgozna, nem mutogatná magát? Akkor nem lennének ilyen hírek róla és szép lassan elfelejtenénk még azt is, hogy valaha létezett.
2012. május 05. 17:05
tényleg.. nem a VV4 volt játékosai játszottak.?
amúgy Éva minek pattog..? úgyis elfelejtette mindenki
2012. május 05. 17:12
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nagyon bírom Balázst. Jókat szoktam nevetni a beszólásain. Amit Éváról viccelt az igaz.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. május 05. 17:18
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Anyám.Egy poénból ekkora ügyet csinálni.Bár eddig is tudtam,hogy ez a nő egy idegbeteg.
2012. május 05. 17:21
|
|
vampirefanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 167498 offline
|
Teljesen felháborít hogy a villalakókat sztárként kezelik.Attól lettek akkora sztárok hogy beköltöztek egy házba piáltak és tették az agyukat? Mert szerintem ezen kívül nem sok mindent tettek le az asztalra!!! Béci mondjuk énekel oké de a többiek....
2012. május 05. 17:24
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nem alkoholista.? Neki vannak rajongói.? okcső ..
Nem értem minek ezt a pitiáner ügyet bíróságra vinni, semmi értelme sincsen. Éva csak ehhez ért .. -.-"
Nem értem minek ezt a pitiáner ügyet bíróságra vinni, semmi értelme sincsen. Éva csak ehhez ért .. -.-"
2012. május 05. 17:33
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
Úristen, ez a nő hülye
. Tudhatná h Balázs mindenkit kicikiz. Minek ebből ekkora ügyet csinálni hiszen mindenki tudja h iszik.
2012. május 05. 17:36
|
|
pinkgirl◕◡◕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 1855 Csatolások: 54 Azonosító: 154198 offline
|
hát ez van
Bazsi már ilyen http://starity.hu/images/emoticons/crazy.gif:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.