A Széf című műsor egyik különkiadásában, amelyben a VV5 egykori játékosai Gigi, Béci és Olivér is részt vettek, szóba került VV Éva is, akit Balázs erős szavakkal illetett.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Éva kiakadt, Balázs a bíróság előtt felelhet
2012. május 05. 12:14
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Miért talán hazugságot mondtak?
Szánalmas ez az Évike...-.-
Szánalmas ez az Évike...-.-
2012. május 05. 12:17
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Szerintem Balázsnak jó humora van!Éva meg nincs mesze atol hogy alkoholista legyen! Szerintem ezen nem kell megsértődni mert Balázs nem akarta megbántani!
2012. május 05. 12:20
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Könyörgöm,csak vicceltek!!! Am is csak az igazat mondták,hisz Éva egy alkoholista,idegbeteg nő!!!Háát,az igazság fáj
Am ja vannak rajongói:D
2012. május 05. 12:20
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
bocsi am jah vannak rajongói????? na így:DDD
2012. május 05. 12:23
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Milyen igazuk van Évától.....ha már az igazat is megmonják akk már a bíróságra kell menni áááhhh
2012. május 05. 12:28
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Mivel most megtudta az az alkoholista nő,hogy bíróságra viheti ezt az ügyet,élni fog ezzel a lehetőséggel! És ők csak az igazat állították,semmi mást.
2012. május 05. 12:28
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Hát...én a Rácz testvérek helyett (akik valószínűleg megint lefizették a szerkesztőket, hogy bekerüljenek a műsorba) Évát tettem volna be, a másik személynek meg nem tudom, kit.
2012. május 05. 12:29
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Én nem értem ezeket az embereket.Balázsról mindenki tudja, hogy állandóan viccelődik, még, ha sértő is.Éva meg, ha rossz megjegyzést tesznek rá, megy a bírósághoz, mert normálisan nem tudja megoldani a dolgot
2012. május 05. 12:32
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nevetséges...És amikor Évácska Facebook posztjainak 80%-a abból áll, hogy Gigit, Bécit, Tordast vagy Kingát mocskolja? Az mi? Azt már nem veszi olyan komolyan úgy látszik. Ő az, aki kiakad, ha bárki bármi rosszat mond róla, miközben ő rendszeresen milliószor rosszabbakat mond nyilvánosság előtt másokról. Cáfolja magát rendszeresen. Róla azóta is csak akkor lehet hallani, ha mocskol valakit, részeg, vagy épp azon pattog, hogy milyen gáz, hogy csak az "rtl kiskedvenceit" rakják be a műsorokba (Széf, VV 5), mint valami sértődött óvodás, de komolyan. Ha valaki negatívat mond róla, akkor perel, vagy azzal jön, hogy mennyire szomorú élete lehet az adott embernek, hogy vele foglalkozik és őt szidja. Mondja ezt pont ő. Hát komolyan ezen már nem nevetnem, hanem sírnom kell. Vicces, egyáltalán nem sértő, ráadásul igaz célozgatások miatt akar perelni, mikor ő rendszeresen alpári módon szidja azt, aki nem nyalja a s.ggét, és rondáz/k.rváz le olyanokat, akik ezerszer különbek nála. Inkább kezdjen valamit magával, ha már úgy is annyira műveltnek akarja beállítani magát, akkor húzzon tanulni, vagy csináljon valamit az életével, mert egyenlőre még az iváson, mocskolódáson és a minden hülyeségért való pattogáson kívül ez nem sikerült neki. Nézzen magába, mert semmi joga felháborodni ilyen dolgokon, amíg ő ezerszer rosszabbakat mond, mintha teljesen természetes lenne. Úristen, a villában is utáltam, de azóta úgy elásta magát a szememben, hogy el sem hiszem. Az lenne az álma, hogy mindenki Gigiéket, meg a többi embert, akire betegesen irigy, szidja mindenki. Miközben ő tesz azért, hogy megutálják az emberek, míg mások teszik a dolgukat, felnőtt ember módjára.
2012. május 05. 12:34
ha Évikét megbántják rögtön megy a bíróságra ? -.-" xDD
2012. május 05. 12:36
Balázs is ugyanolyan modortalan és tanulatlan senki,mint a VV-sek. Megalázta Évát egy ország előtt a 'nagy' poénjaival, Éva meg úgy alpári ahogy van.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: