de jól tette,hogy felgyújtotta a padot.:ddd
én is kiakarom próbálni.:33
Curtis: „Ötödikben felgyújtottam egy padot!"
2012. május 05. 18:31
2012. május 05. 19:11
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Én rosszabbakat is csinálok mint padot felgyújtok és ki szól ére?
ASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASD
2012. május 06. 13:39
Jó cikk lett!
Igazából annyira nagyon nem vagyok oda ezért a műfajért, de van köztük 1-2 szám, amit meghallgatok. Azokat sem sűrűn, de ez a riport valahogy lekötött.
Felgyújtotta a padot? Hát... grat.
Igazából annyira nagyon nem vagyok oda ezért a műfajért, de van köztük 1-2 szám, amit meghallgatok. Azokat sem sűrűn, de ez a riport valahogy lekötött.
Felgyújtotta a padot? Hát... grat.
2012. május 06. 14:29
Én a helyében kétszer is átgondolnám, hogy mit nyilatkozok, tekintve, hogy mennyire problémásak a mai kölykök. Remélem nem fogják őt utánozni! Hülyékből már így is van elég! Amúgy a zenéje tetszik, de nem a kedvenc műfajom.
2012. május 06. 18:25
Az tényleg lerí róla hogy nem volt egy mintagyerek...
2012. május 07. 14:56
szerintem elég menő gyerkőc lehetett..úgysem vagyok oda ezért a sablon viselkedésért
2012. május 12. 10:30
Felgyújtott egy padot 5.-ben.Érdekes...HAAAAAAAAAAAAAAA????????
2012. május 29. 14:45
|
|
szandritaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.27. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 172098 offline
|
5 ben felgyujtani egy padot hehe nagyon joo GRT 
2012. június 01. 13:19
|
|
Manóókaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 173191 offline
|
Idézet (Dance Of Life @ 2012.05.05. 19:11)
Én rosszabbakat is csinálok mint padot felgyújtok és ki szól ére?
ASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASD 
Rosszabbakat csinálsz? Na ne mondd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: