Burgess Benji távozott a Megasztárból
2012. május 06. 14:57
Jaaaaj, Tomi is sírt? Na, azt majd visszanézem
A kapcsolatok miatt sajnálom, de egyébként nem volt sok tehetsége.
2012. május 06. 18:56
|
|
purpledivaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 153166 offline
|
Nem volt nagy kedvencem, de azért sajnálom.
Nekem a lényeg, hogy Attila továbbjutott,neki szurkolok a legjobban. Nagyon megérdemelné, hogy minél tovább bent maradjon, nagyon bírom a srácot, és a hangját is szeretem.
Nekem a lényeg, hogy Attila továbbjutott,neki szurkolok a legjobban. Nagyon megérdemelné, hogy minél tovább bent maradjon, nagyon bírom a srácot, és a hangját is szeretem.
2012. május 06. 19:36
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem nem volt annyira rossz, én azt hittem, tovább bent fog maradni.
2012. május 06. 23:11
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
nem annyira szerettem Benjit, de azért megkönnyeztem
2012. május 07. 11:27
|
jazmin11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 175027 offline
|
Szerintem nagyon helyes srác, jól mozog, képes koreográfiát csinálni a számhoz, amiben a többiek közül egyedi, kiválik. Egyedüli, aki érdekessé tett a műsort, tovább már nézni nem is fogom. Őszinte, üde színfolt, nem ravaszkodó, ami ma ritka.
2012. május 13. 17:48
|
|
Adriilovestarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 163347 offline
|
jazmin11 egyetértek. Már azt hittem egyedül vagyok a véleményemmel. Amúgy a barátnőim szerepeltek a Megasztárban és ők azt mondták, hogy nagyon jófej a Benji.Sanálom. Pedig nagyon jó volt. <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: